Harran Üniversitesi Hastanesinden Ayrılan Doktorların Çoğu Geri Dönüyor

Şanlıurfa ve bölge illerine kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunan Harran Üniversitesi Hastanesinin sağlık kadrosunu güçlendirme yolunda adımlar atılmaya başlandı.

2346 kez okundu.
Harran Üniversitesi Hastanesinden Ayrılan Doktorların Çoğu Geri Dönüyor

Üniversite Hastanesindeki doktorlarla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, hastanenin en iyi hale kısa sürede getirileceğinin müjdesini verdi.

Hastane ve TIP fakültesi ile ilgili bir çalıştay yapılarak yol haritası belirlendi.Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi, Üniversite Hastanesi yönetimi ve doktorları ile İyileştirme Çalıştayı gerçekleştirdi.

Osmanbey Yerleşkesi Rektörlük Senato Odasında gerçekleşen çalıştaya, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Çiftçi, Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, Genel Sekreter Zübeyir Zorlu, bölüm başkanları ve doktorlar katıldı.

Üniversite Hastanesinde bölgenin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalar daha fazla ivme kazanacak

Harran Üniversitesi Hastanesinin en son teknolojik cihazlarıyla, alanında yetkin akademisyenlerinin köklü birikimiyle, eğitim öğretim, araştırma, tanı ve tedavi alanlarında bölgeye hizmet ettiğini söyleyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu; “Akademik kadrosu ve donanımlı laboratuvarları ile hastalıkların tanı ve tedavisinde öncü olan Harran Üniversitesi Hastanemiz son teknolojik cihazlarla hizmet veriyor.

Yeni dönemimizde hep birlikte önemli çalışmalara imza atacağız. Kadromuzu daha da güçlendirmek için çalışmalarımızı başlattık. Hastanemizde ülkemizin en ileri modern teknolojileri mevcuttur. Değerli hocalarımızla ulusal ve uluslararası standartlarda eğitim, araştırma, tanı ve tedavi hizmeti sunuyoruz.

Üniversiteler birikimli hocalarıyla güçlüdür. Donanımlı ve kendini kanıtlamış doktorlarımızın üniversite hastanemizi tercih etmeleri konusunda elimizden gelen çabayı sarfedeceğiz.  İyileştirme Çalıştayımıza katılan ve yol haritamızı oluşturmamıza katkı sağlayan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: HRÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi