Eyyübiye’de üst yapı çalışmaları devam ediyor

Sel felaketinin yaşanması ve bir hafta boyunca devam eden temizlik çalışmaları nedeniyle sekteye uğrayan Eyyübiye’deki üstyapı çalışmaları yeniden başladı.

2522 kez okundu.
Eyyübiye’de üst yapı çalışmaları devam ediyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gerek doğalgaz tesisi gerekse sel nedeniyle tahrip olan kilitli parke onarım çalışmalarına tüm sokaklarda hızlı şekilde devam ettiklerini söyledi.

Yaşanan sel felaketinden etkilenen tüm mahallelerde gece gündüz demeden temizlik faaliyetlerini sürdüren Eyyübiye Belediyesi, temizlik çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda tahrip olan üstyapıyı yenilemek için çalışmalara başladı.

Daha önce doğalgaz şebekesi için kazı yapılan mahalleler başta olmak üzerine sel afetinin yaşandığı sokaklara öncelik veren ekipler, Akabe, Mance ve Dedeosman mahallelerindeki çalışmaları hızla devam ediyor. 

Selden etkilenen ve doğalgaz şebekesi döşenmesi nedeniyle tahrip olan sokaklardaki çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, vatandaşlarla da görüşerek taleplerini dinledi.

Sel felaketi akabinde hem temizlik hem de üstyapı yenileme çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Kuş, “Sel felaketinin yedinci gününde yaraları sarmaya devam ediyoruz. Şu anda Akabe, Mance, Dedeosman, Hayatı Harrani ve Ruha Mahallelerimizde çalışmalarımıza hızlı şekilde devam ediyoruz. Sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim inşallah bir daha böyle acıları bizlere yaşatmasın” diyorum." dedi.

Hibya Haber Ajansı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi