Milletvekili Aday Adayı Av.Serdar Tokdemir Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Av.Serdar Tokdemir İlçe Ziyaretlerine devam ediyor.

2408 kez okundu.
Milletvekili Aday Adayı Av.Serdar Tokdemir Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı bugünde Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale İlçe başkanları ilçe yönetimi,Gençlik Kolları başkanları ve ilçe yönetimini ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Av. Serdar Tokdemir Viranşehir ziyaretinde Şunları söyledi;

Marifet iltifata tabidir. Urfa’nın her yeri gayretli kardeşlerimiz ile dolu. Ağabeylerimiz tecrübeli. Ve hepsinin ortak noktası  Şanlıurfa. Herkes aynı derdi paylaşıyor. Çalışacağız, gayret edeceğiz ve başaracağız. Urfa’yı bambaşka bir yere taşıyacağız. Bizleri ağırlayan Viranşehir ilçe başkanımız Ali Tekin ve ilçe gençlik Kolları başkanımız Sıraç Yıldırım’a teşekkür ederiz.

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AV.SERDAR TOKDEMİR DİĞER ZİYARETİ CEYLANPINAR OLDU.

Vekil Aday Adayı Av.Serdar Tokdemir sosyal medayadan şunları kaydetti;Ceylanpınarda muhteşem görüşmeler yaptık. Projelerimiz var, azmimiz var, enerjimiz var. Bize destek olan ilçe başkanım Abdul Celil Doğantekin, Kadın Kolları başkanım Meral Beskat  Gençlik Kolları başkanım Halil Bayluğ var. Daha ne olsun. Geriye sadece koşturmak kalıyor. Urfa için Ceylanpınar için.

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AV.SERDAR TOKDEMİR AKÇAKALE’DE

Ak aday adayı Av.Serdar  Tokdemir 2. Tur ziyaretlerimiz devam ediyor. Ülkemizin sınırında Akçakaledeyiz. Yeni tanıştığımız her gönül bir hazine. Projelerimizi nasıl hayata geçireceğimizi konuşuyoruz. Bu verimli görüşmeler için Ak parti Akçakale ilçe başkanımız İbrahim Yıldık’a teşekkürü borç biliriz dedi.

Ak parti Viranşehir ilçe başkanı Ali Tekin,Gençlik Kolları Başkanı  Sıraç Yıldırım,Ceylanpınar ilçe başkanı Abdülcelil Doğantekin,Gençlik Kolları Başkanı Halil Bayluğ,Ak parti Akçakale ilçe başkanı İbrahim Yıldık ziyaretten dolayı Ak parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Av.Serdar Tokdemir'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi