Şanlıurfaspor maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

TFF 2 Lig Beyaz Grup'ta Play-off yarı final ilk maçında deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı TRT Kürdi'den canlı yayınlanacak.

442 kez okundu.
Şanlıurfaspor maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Play-off yarı final ilk maçında Şanlıurfaspor, deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşılaşacak. Maçın heyecanı, TRT Kürdi kanalından canlı olarak yayınlanacak ve futbolseverler bu önemli mücadeleyi televizyon başında takip edebilecekler.

Şanlıurfaspor, ligdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Play-off yarı finalinde 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan takım, mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyor.


TRT Kürdi kanalından canlı olarak yayınlanacak olan maç, taraftarlar arasında da büyük bir heyecan yarattı. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı televizyon başında takip ederek takımlarına destek olacaklar. Maçın sonucu her iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Kazanan taraf, finale yükselmek için büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Play-off yarı finalinde Şanlıurfaspor ile 24 Erzincanspor arasındaki mücadele büyük bir heyecan yarattı. TRT Kürdi kanalından canlı olarak yayınlanacak olan maç, futbolseverlerin de büyük ilgisini çekiyor. Her iki takımın da galibiyet için sahada mücadele edeceği karşılaşmada, kazanan taraf finale yükselmek için büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Maç 7 Haziran çarşamba günü (yarın) saat:20'de TRT KÜRDİ 'de naklen yayınlanacak.

Şanlıurfaspor maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?i24 Erzincaspor Şanlıurfaspor maçı canlı yayın Olacak TRT Kürdi'de 24 Erzincaspor-Şanlıurfaspor maçı 7 Haziran Çarşamba günü saat:20.00'da naklen yayınlanacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı