Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

DEREN KOCAMANOĞLU-08.06.2023-HİBYA- Siyasiler, ‘Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu’nda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan için taziye mesajı yayımladı.

124 kez okundu.
Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “’Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu’ sırasında şehadet şerbetini içen kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'a Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, mesajda “Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu’nda Şehit düşen Kahraman Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz şehidimizin mekanı cennet olsun. Yaradan yakınlarına sabır versin. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık’ın mesajı şöyle:

“Siirt’in Pervari ilçesi Bestler Dereler Bölgesinde çıkan çatışmada şehid olan Jnd. Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ın şehadeti kabul ve makbul olsun.  Milletimize ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum.”

AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu’nda şehit düşen kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.  Rabbim şehidimizin mekânını cennet, makamını ali eylesin.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın mesajı şu şekilde:

“Siirt Bestler Deresi Bölgesi'nde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışma sonucu Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan şehit olmuştur. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun.”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’a Allah’tan rahmet; ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Siirt'te PKK terör örgütüne karşı yürütülen bir operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuşumuz Aydın Ceylan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Siirt’te hain terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Hibya Haber Ajansı

Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi