Şanlıurfaspor taraftarları sokağa döküldü-(VİDEO)

TFF 2 Lig play off final maçında Bucaspor'u 3-0 mağlup etmesinin ardından 1.Lige çıkan Şanlıurfa'da taraftarlar sokaklara döktü.

1877 kez okundu.
Şanlıurfaspor taraftarları sokağa döküldü-(VİDEO)

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig play off final maçında Şanlıurfaspor, Konya'da Bucaspor'u 3-0 mağlup ederek 6 sezon aradan sonra 1. Lig'e yükseldi.

Maçın ardından Şanlıurfa'nın farklı bölgelerinde bulunan taraftarlar, sokaklara dökülerek büyük bir coşkuyla şampiyonluğu kutladı.

Maça hızlı başlayan Şanlıurfaspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Oyunun 36. dakikasında sol kanattan yerden gelen topa sert vuran Şanlıurfasporlu oyuncu Behlül Aydın, topu filelerle buluşturarak takımını öne geçirdi.İlk yarı Şanlıurfaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Şanlıurfaspor, 52.Dakikada ve 56.Dakikada Mert Çapar ile attığı golle farkı 3'e çıkardı ve maçın kalan bölümünde rahat bir oyun sergiledi.

Karşılaşma sonucunda Şanlıurfaspor, 1. Lig'e yükselme sevinci yaşarken, Bucaspor ise play off finalinde kaybederek bir üst lige çıkmayı başaramadı.

Şanlıurfa halkı, şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Şehrin farklı noktalarında toplanan binlerce taraftar, meşaleler yakarak, marşlar söyleyerek, takımın başarısını kutladı. Özellikle kent merkezinde bulunan Abide'de ve Topçu


Meydanı'nda toplanan taraftarlar, uzun süre şampiyonluk şarkıları söyledi ve takımın oyuncuları için tezahüratlarda bulundu.

Şanlıurfaspor'un teknik direktörü ve oyuncuları da maçın ardından büyük mutluluk yaşadı. Teknik direktör açıklamasında, "Bu sezon zorlu bir mücadeleye girdik ancak takım olarak kenetlendik ve bu güzel sonuca ulaştık. Taraftarımızın desteği de bizim için çok önemliydi. Şehrimizi 1. Lig'de en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Şanlıurfaspor taraftarları ise şampiyonluğun kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, "Uzun yıllardır beklediğimiz bu an geldi. Takımımızın başarısı için her zaman yanındayız. Şanlıurfa'yı 1. Lig'de en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştular.

Şanlıurfaspor'un TFF 2. Lig play off final maçında Bucaspor'u 3-0 mağlup ederek 1. Lig'e yükselmesi, şehirde büyük bir coşkuyla kutlandı. Şimdi gözler, yeni sezonda takımın 1. Lig'deki performansına çevrilmiş durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
YENİLEME - TÜİK-Tüketici fiyatlarında yıllık artış Nisan'da 69,80'e yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Tüketici fiyatlarında yıllık artış Nisan'da 69,80'e yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Yurt içi üretici fiyatları Nisan'da yıllık yüzde 55,66 yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Yurt içi üretici fiyatları Nisan'da yıllık yüzde 55,66 yükseldi