Business Tennis Cup’un kazananları belli oldu

Türkiye'nin ilk ve tek şirketler arası tenis turnuvası Business Tennis Cup (BTC) iş insanı ve sporcu Arda Saran’ın kurucusu olduğu spor etkinlik şirketi EveryThink’in organizasyonuyla tamamlandı.

203 kez okundu.
Business Tennis Cup’un kazananları belli oldu

Türkiye'nin ilk ve tek şirketler arası tenis turnuvası Business Tennis Cup (BTC) iş insanı ve sporcu Arda Saran’ın kurucusu olduğu spor etkinlik şirketi EveryThink’in organizasyonuyla tamamlandı. Alaska Frigo, Amerikan Hastanesi, Herbal Essences, QNB Finansbank ve Tennis Stop sponsorluğunda 30 Mayıs-11 Haziran arasında yapılan BTC’de dereceye giren takımlar belli oldu.  

İş dünyasındaki mücadelenin kortlara taşındığı keyifli ortamda, rekabet duygusuyla bir hayli renkli geçen BTC’ye; Koç Healthcare, Eczacıbaşı Topluluğu, Mercedes Benz Türkiye, Turkcell, Mavi, Accor, ETİ, Herbal Essences, P&G, QNB Finansbank, Adesso, Bupa Acıbadem Sigorta, Amazon Türkiye, KPMG, Artisan Hotel, ING Bank, Borusan, Paraşüt gibi ulusal ve uluslararası şirketlerden 18 takım katıldı. Takımlar Kırmızı Grup ve Sarı Grup olmak üzere iki ayrı kategoride mücadele etti.

Beşiktaş Ulus'ta bulunan Robert Kolej Mezunlar Derneği bünyesinde hizmet veren Bizim Tepe Tenis Kulübü tesislerinde gerçekleşen turnuvada derece alan takımlar gruplarına göre şöyle sıralandı:

Business Tennis Cup / Kırmızı Grup

1- Eczacıbaşı Topluluğu

2- Amazon Türkiye

3- Turkcell

Business Tennis Cup / Sarı Grup

1- Borusan

2- Mavi

3- Eti

BTC’nin kurucusu Arda Saran renkli ve heyecanlı geçen turnuvada dereceye giren ve kortta ter döken tüm takımları kutladı. 

Ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası şirketlerin katıldığı en prestijli tenis turnuvası olan BTC’ye katılım ücretinin bir kısmı da turnuvanın Sosyal Sorumluluk Partneri “Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği”nin Gaziantep'te depremzede çocuklar için bağışlarla yaptırdığı okula ve tenis kortuna aktarıldı.

Öte yandan bu turnuvayı kaçıran şirketler, Eylül ayında düzenlenecek yeni BTC mücadelesine katılım için şimdiden harekete geçebilir. Detaylı bilgi için BTC’nin businesstennis.biz adresi ziyaret edilebilir.

Hibya Haber Ajansı

Business Tennis Cup’un kazananları belli oldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
YENİLEME - TÜİK-Tüketici fiyatlarında yıllık artış Nisan'da 69,80'e yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Tüketici fiyatlarında yıllık artış Nisan'da 69,80'e yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Yurt içi üretici fiyatları Nisan'da yıllık yüzde 55,66 yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Yurt içi üretici fiyatları Nisan'da yıllık yüzde 55,66 yükseldi