BingX, Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarlarına açılıyor

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) pazarlarına daha da genişlediğini duyurdu.

80 kez okundu.
BingX, Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarlarına açılıyor

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) pazarlarına daha da genişlediğini duyurdu. BingX, bu stratejik hamleyi, dünya çapındaki kullanıcılara güvenilir ve yenilikçi hizmetler sağlama taahhüdünün bir parçası olarak görmekte. BingX, bu canlı pazarlara girerek çok çeşitli kullanıcılarla bağlantı kurmayı ve bölgede kripto para birimlerinin benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

BingX, Spot, Türev, Copy Trade ve Grid işlemleri içeren, kapsamlı hizmet paketleri sunan ve kripto para sektöründe önde gelen bir oyuncu olarak kabul görmektedir. 100'den fazla ülke ve bölgede 5 milyonu aşan kullanıcı tabanıyla BingX, küresel kullanıcı tabanına olağanüstü kripto para işlem deneyimleri ve son teknoloji çözümleri, kullanıcı memnuniyeti, şeffaflık ve yenilikçiliğe olan bağlılığıyla itibar kazandı.

BingX'in operasyonlarının özünde, kripto işlem deneyiminde devrim yaratmaya olan sarsılmaz bağlılığı yer almaktadır. BingX, kripto paraları her türden birey için erişilebilir ve kullanıcı dostu hale getirmeye inanmaktadır. “Bir sonraki milyar kripto kullanıcısı için ağ geçidi” olma vizyonuyla BingX, finansal katılımı teşvik etmeyi ve dijital varlıkların dünya çapında yaygın olarak benimsenmesini sağlamayı hedeflemektedir.

Asya, Avrupa ve Amerika'daki güçlü varlığıyla BingX, kendisini farklı kıtalardaki kullanıcılar için güvenilir bir platform olarak stratejik olarak konumlandırmıştır. MENA bölgesi, dijital varlıkların ticareti için güvenilir ve güvenli platformlar arayan artan sayıda kişi ve işletme ile kripto para birimlerine olan ilgi ve benimsemede önemli bir artışa tanık oldu. BingX, bu pazardaki muazzam potansiyelin farkındalığıyla Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki kripto meraklılarının gelişen ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır.

MENA bölgesinde olağanüstü işlem deneyimleri sunma ve canlı bir kripto topluluğu oluşturma taahhüdünün bir parçası olarak BingX, BingX İş Ortağı Programını sunmaktadır. Bu program sayesinde yerel ortaklar, sektör standartlarının üzerinde rekabetçi bir komisyon oranından faydalanabilecekler.

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington “BingX'i Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarlarına getirmekten dolayı heyecanlıyız. Bölgede kripto paralara olan talep artmaya devam ederken, MENA kullanıcılarımızın benzersiz ihtiyaçlarını ve tercihlerini karşılayan güvenilir ve kullanıcı dostu bir platform sağlamayı taahhüt ediyoruz. Bu genişleme, küresel erişilebilirlik konusundaki taahhüdümüzün ve insanların kripto alış-verişi ve yatırım yapma biçiminde devrim yaratma vizyonumuzun bir kanıtıdır. Karşılıklı değer yaratmak için dinamik pazarlarla ilişki kurmaktan ve yerel ortaklarla iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.” diyerek açıklamada bulundu.

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, 5 milyondan fazla kullanıcısı ile dünya çapında 100'den fazla ülke ve bölgeye Spot, Türev, Copy Trade ve Grid işlem hizmetleri sunan lider bir kripto borsasıdır.

Hibya Haber Ajansı

BingX Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarlarına açılıyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
32 terörist etkisiz hale getirildi
32 terörist etkisiz hale getirildi