Nespresso, İstanbul Modern’in Genç Modern Üyelik Programı’nın sponsoru oldu

Nespresso, genç sanatseverleri Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern çatısı altında bir araya getiren Genç Modern Üyelik Programı’nın sponsoru oldu. Çağdaş sanata ilgi duyan 21-40 yaş arası sanatseverler Genç Modern üyesi olup, müze içi ve dışında gerçekleştirilen etkinliklere katılabiliyor.

81 kez okundu.
Nespresso, İstanbul Modern’in Genç Modern Üyelik Programı’nın sponsoru oldu

Nespresso başta gençler olmak üzere kültür ve sanat alanında verdiği desteğe yenilerini eklemeye devam ediyor. Nespresso, Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern’in izleyiciyle buluşan yeni binasında Genç Modern üyelik programının destekçisi oldu. 

Genç Modern, 21-40 yaş arası, çağdaş sanata ilgi duyan herkesi İstanbul Modern bünyesinde buluşturmayı ve genç sanatçılarla bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bununla birlikte sanatı yaşamlarına daha fazla dahil eden Genç Modernlilerin İstanbul sanat çevresinin de bir parçası haline gelmeleri amaçlanıyor.

Genç Modern üyeleri, sanatçılar, küratörler ve koleksiyonerlerle sergi turlarında, atölye ziyaretlerinde, fuar, bienal ve benzeri sanat organizasyonlarında bir araya geliyor. Ayrıca yurtiçi ve yurt dışı sanat gezilerine katılarak çağdaş sanat sahnesinin dönüşümünü yakından takip edebiliyorlar. 

Hibya Haber Ajansı

Nespresso İstanbul Modern’in Genç Modern Üyelik Programı’nın sponsoru oldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKUT gönüllülerine
AKUT gönüllülerine "navigasyon eğitimi" verildi
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı