Şanlıurfalı Güreşçi Rıdvan Çiftçi Avrupa Şampiyonası'nda iddialı

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi'nin gururu güreşçisi Rıdvan Çiftçi, ülkemizi Avrupa'da temsil etmek için hazırlıklara son hızla devam ediyor.

2508 kez okundu.
Şanlıurfalı Güreşçi Rıdvan Çiftçi Avrupa Şampiyonası'nda iddialı

Macaristan'ın Kaposvar kentinde düzenlenecek olan U15 Avrupa Güreş Şampiyonası, 6-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Rıdvan Çiftçi, 44 kg kategorisinde mücadele ederek hem ülkemizi hem de Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyor.

Eyyübiye Belediyesi'nin destekleriyle antrenmanlarını sürdüren genç güreşçi, uluslararası alanda başarılar elde etme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Geçmişte birçok  turnuvada gösterdiği üstün performansla adından söz ettiren Rıdvan Çiftçi, bu kez Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Uluslararası arenada ter dökmeye hazırlanan Rıdvan Çiftçi, titizlikle hazırlanan antrenman programıyla formunu üst seviyede tutuyor. Antrenörleri Yasin Karadaşlı ve Mehmet Harmancı gözetiminde gücünü ve becerilerini geliştiren genç sporcu, Avrupa Şampiyonası'nda iddialı bir performans sergilemek için sabırsızlanıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı'nın da desteğini arkasına alan Rıdvan Çiftçi, Şanlıurfa'nın adını uluslararası platformlarda duyurmak için büyük bir motivasyonla çalışmalarını sürdürüyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKUT gönüllülerine
AKUT gönüllülerine "navigasyon eğitimi" verildi
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı