Terracity AVM, sürdürülebilir iyilik alışverişi için yenilikçi bir adım atıyor

Maddi yetersizlikler nedeniyle eğitime erişimde zorluk yaşayan çocuklara ve gençlere destek olmak amacıyla faaliyetlerine başlayan Givin, sürdürülebilir ve yenilikçi yöntemleriyle eğitime destek sağlama çalışmalarına devam ediyor. Kurulduğu günden beri iyilik alışverişi konseptiyle milyonlarca kişide sosyal fayda konusunda farkındalık yaratan ve yeniden kullanımla çevresel fayda yaratan Givin, şimdi de Terracity AVM'de açtığı standıyla alışverişlerinize iyilik katmayı hedefliyor.

106 kez okundu.
Terracity AVM, sürdürülebilir iyilik alışverişi için yenilikçi bir adım atıyor

Zengin marka karması, kaliteli hizmet anlayışı ve gerçekleştirdiği benzersiz etkinliklerle Antalya’nın premium alışveriş merkezi TerraCity AVM, ziyaretçilerine alışverişin dışında deneyimler sunuyor. Alışveriş aracılığıyla eğitim, çocuklar, sağlık, sokak hayvanları gibi konuların iyileştirilmesine destek olan sürdürülebilir iyilik alışverişi platformu Givin, eşsiz ürünlerini satışa sunduğu standıyla TerraCity AVM’nin ziyaretçileriyle buluşacak.

İyiliğe katkıda bulunan alışverişlerin yapılacağı Givin standı, Ağustos ayı boyunca TerraCity AVM’de yer alacak. Stantta Burcu Esmersoy, Tülin Şahin, Pınar Altuğ, Müge Boz’un da aralarında olduğu tanınmış isimlerin paylaştığı giyim, aksesuar ürünleri, plaj giyim ve Givin markalı aksesuarlara kadar çeşitli kategorilerden ürünler bulunuyor. 

Sizler de TerraCity AVM -1’inci kattaki orta alanda, bir ay boyunca yer alacak olan Givin standından yapacağınız alışverişlerinizle ya da eşya ve ürün desteklerinizle; Türk Eğitim Vakfı, Tüvana Okumaya İstekli Çocuklar Eğitim Vakfı gibi değerli kurumlara destek olarak hem sürdürülebilir yaşama katkı sağlayabilir hem de iyilik zincirindeki yerinizi alabilirsiniz.

 

Hibya Haber Ajansı

Terracity AVM sürdürülebilir iyilik alışverişi için yenilikçi bir adım atıyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Meloni, Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi
Meloni, Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi
116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası tercih başvuruları başladı
116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası tercih başvuruları başladı