PUBG: Battlegrounds 30 Ağustos Kupası başlıyor

PUBG: Battlegrounds 30 Ağustos Kupası için geri sayım başladı. Tüm oyunculara açık olan turnuvaya ayrıca Türkiye'nin en iyi PUBG takımları da katılıyor olacak.

221 kez okundu.
PUBG: Battlegrounds 30 Ağustos Kupası başlıyor

Paycell’in sponsorluğunda, PUBG: Battlegrounds ve eSports360 iş birliği ile hayata geçen Paycell 30 Ağustos Kupası, Açık Elemeler ve Büyük Final olarak 2 turda tamamlanacak. Turnuvanın Açık Elemeler ayağı 28 - 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ve her gün 5 takım olmak üzere toplam 10 takım elemeler sonunda Büyük Finale yükselme şansını elde etmiş olacak.  28-29 Ağustos’ta gerçekleşecek Açık Elemeler ve 30 Ağustos’ta düzenlenecek büyük finallerin tamamı saat 19.00 itibarıyla PUBG Türkiye resmi Twitch kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

60 bin TL'lik ödül havuzu

Paycell’in sponsorluğunda gerçekleşen 30 Ağustos Kupası turnuvasının toplam ödül havuzu 60 bin TL. Ödül havuzunun dağılımı ise şöyle:

Birinci takım: 25 bin TL

İkinci takım: 15 bin TL

Üçüncü takım: 8 bin TL

Dördüncü takım: 4 bin TL

Beşinci takım: 3 bin TL

Altıncı takım: 2 bin TL

Yedinci takım: 1 bin TL

Sekizinci takım: 1 bin TL

Paycell 30 Ağustos Kupası’nın heyecan verici bir diğer nokta da Türkiye’nin en iyi altı PUBG takımının davetli olması. BBL Esports, FUT Esports, Digital Athletics, HOWL Esports, Orgless ve PUBG Global Series 2’nin EMEA elemelerinde gösterdikleri üstün performansın ardından Riyad’da düzenlenen turnuvada mücadele ederek bizi uluslararası arenada da başarıyla temsil etmeye devam eden Sarvem Esports, turnuvanın adrenalini yükseltmek için geliyor.

Maçların geçeceği haritalar arasında geçtiğimiz günlerde PUBG: Battlegrounds'a tozu dumana katarak gelen 25.1 güncellemesiyle birlikte kum fırtınalarına merhaba diyen Miramar haritası da bulunuyor. Ayrıca KRAFTON ve Aston Martin işbirliğiyle yine bu güncellemede oyunda yerlerini alan Aston Martin kozmetiklerini de maçlarda görmeniz olası. Bu mücadeleyi Türkiye'nin önde gelen PUBG: Battlegrounds sunucularından Utku “Utimikk” Taşyürek, Timur “Timurleng” Günay aktaracak ve Özgür “root” Alagül de yorumları ile dahil olacak. 

Hibya Haber Ajansı

PUBG: Battlegrounds 30 Ağustos Kupası başlıyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, uğradığı bir akaryakıt istasyonunda vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, uğradığı bir akaryakıt istasyonunda vatandaşlarla sohbet etti
Özel, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Arslan ile görüştü
Özel, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Arslan ile görüştü