Şanlıurfaspor tesislerinin tadilatı hakkında son günlerde ortaya atılan iddialar gündemdeki yerini koruyor.
Şanlıurfaspor yöneticisi Talat Baytemur'un, taraftarlardan sorumlu yönetici Reşit Karakaş'ı yolsuzluk iddiasıyla suçlaması, kulüp hakkında ciddi bir tartışmayı beraberinde getirdi.
İddiaya göre, kulübün tesislerinde yapılan 750 bin TL'lik tadilat, 3 milyon 500 bin TL olarak gösterildi.
Tesislerin tadilatı için 3.500.000,00 TL harcandığı iddia ediliyor. Ancak, mevcut yönetim kurulu üyesi Talat Baytemur yapılan incelemeler sonucunda tadilatlara giden paranın maliyetinin 750.000 TL olduğunu iddia etti.
Söz konusu iddiaları gündeme getiren Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Talat Baytemur'un, Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Reşit Karakaş'ın, bu işi yaparken kar amacı güttüğünü ve Şanlıurfaspor'un menfaatini gözetmediğini öne sürdü.
Yolsuzluk iddialarıyla sarsılan Şanlıurfaspor Kulübü, kamu yararına şeffaf bir şekilde bu iddialar ile ilgili kamuoyunu bir an evvel bilgilendirmelidir.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Talat Baytemur'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle;
"Konumuz urfa spor tesislerinin tadilatını giden para 3.500.000,00TL üç buçuk milyon aldın sen bu işi yaparken kar amacıylan mı yaptın yoksa Şanlıurfaspor'un menfaati için mi yaptın? tadilatlara giden para sadece 750.000 TL bin dir parayı iade et Urfa spor camiasından özür dile ,Urfa spor bir vakıftır yazıktır günahtır."