Özdağ: "Türk halkı sığınmacılardan rahatsız"

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

107 kez okundu.
Özdağ:

Özdağ,  Türk halkının sığınmacılardan rahatsız olduğunu belirterek, "Eminim, siz de ülkemize 2011 sonrasında gelen 13 milyon sığınmacı ve kaçaktan rahatsızsınız.  Eminim, siz de sınırlarımızın yol geçen hanına dönmesinden rahatsızsınız. Eminim, siz de eşinizin, kızınızın sokağa çıkarken taciz edilmesinden rahatsızsınız. Eminin, siz de Türk halkının cebinden yılda 11 milyar doların sığınmacılar için harcanmasından rahatsızsınız.  Evet, Türk halkı sığınmacılardan rahatsız.    Türk halkının yüzde 90’ı sığınmacı/kaçak akınının durmasını ve gelenlerin vatanlarına dönmelerini istiyor." dedi.

"Türk siyasetinde Zafer Partisi dışında sığınmacı ve kaçakların vatanlarına yollanması konusunda politikası ve iradesi olan hiçbir parti yok." diyen Ümit Özdağ şunları kaydetti:

"Zafer Partisi, 13 milyon sığınmacı ve kaçak vatanlarına dönmeden ve yenilerinin gelmesini engellemeden Türkiye’nin yaşadığı ekonomik krizi aşamayacağını görüyor. Bu kadar parayı harcayarak sığınmacılara, ekonomik krizi aşamayız.  Zafer Partisi, sığınmacılar vatanlarına dönmeden kiralar ve hayat pahalılığının düşmeyeceğini biliyor. Çünkü ek olarak 13 milyon kişinin yaşaması hem kiraları hem hayat pahalılığını artırıyor. Zafer Partisi, sığınmacılar vatanlarına dönmeden gençliğimiz için en büyük tehdit haline gelen uyuşturucu sorununu çözemeyeceğimizi biliyor. Çünkü ülkemize gelen kaçaklar uyuşturucu kullanımını artırıyor."

Zafer Partisi Genel başkanı Ümit Özdağ, Türkiye'nin demokrafik yapısının hızla değiştiğine dikkati çekerek, "Bu ve benzeri birçok sorun, 13 milyon sığınmacı ve kaçak vatanlarına dönmeden aşılamaz. Ancak mesele sadece bununla da sınırlı değil. Ülkemizin demografik yapısı hızla değişiyor.  Türklerde doğum oranı 1,7. Suriyelilerde ise 5,3. Üç katı. Bunun anlamı; 20 yıl sonra ülkemizde sadece Suriyeli sayısı 20 milyona yaklaşacak. Türkiye’nin milli birliğini böyle bir nüfus yapısı ile muhafaza etmemiz mümkün değil.  Esasen bütün bu göçlerin temel nedeni de ülkemizi bir iç savaşa sürüklemektir. Bizi, Türk- Kürt, Alevi-Sünni, Laik-Antilaik diye bölemeyen emperyalizm şimdi Suriyeli ve Afganlar üzerinden ülkemizi bir iç karışıklığa hazırlamaya çalışıyor. Irak ve Suriye’den sonra karışıklığı Türk topraklarına da taşımak istiyor.  Bu emperyalist komploya karşı kararlılık ile direnen ve Türkiye’nin iç savaş tuzağına düşmemesi için mücadele eden tek parti Zafer Partisi’dir." ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Özdağ: "Türk halkı sığınmacılardan rahatsız"
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı