Şanlıurfalı Kick Boksçu Menan Şıhanlıoğlu Türkiye 1.'si oldu

2024 Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Antalya'da devam ediyor. Büyük bir heyecana sahne olan şampiyonada, Şanlıurfalı kick boksçu Menan Şıhanlıoğlu büyük bir başarı elde etti ve Türkiye 1.'si oldu.

1543 kez okundu.
Şanlıurfalı Kick Boksçu Menan Şıhanlıoğlu Türkiye 1.'si oldu

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Antalya Spor Salonu ev sahipliği yaptı ve şampiyona büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde gerçekleştirildi. 29 Ocak tarihine kadar sürecek olan şampiyona, ülkenin dört bir yanından gelen sporcuların rekabetine sahne olacak.

Menan Şıhanlıoğlu'nun Türkiye 1.'si olması büyük bir gurur kaynağı oldu. Büyükler kategorisinde rakiplerini geride bırakarak zirveye çıkan Şıhanlıoğlu, antrenmanlarının meyvesini toplamış oldu. Kick boksun en üst seviyesinde mücadele eden sporcular arasında yer alan Şıhanlıoğlu, özverili çalışmaları sayesinde bu başarıya ulaştı.

Şampiyona boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Menan Şıhanlıoğlu, güçlü teknikleri ve hızlı refleksleriyle rakiplerini etkisiz hale getirdi. Her maçında üstün bir performans sergileyen Şıhanlıoğlu, finale kadar emin adımlarla ilerledi. Büyük bir heyecanla beklenen final maçında da rakibini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Menan Şıhanlıoğlu'nun başarısı, aynı zamanda Şanlıurfa'nın da gururu oldu. Şanlıurfalı bir sporcu olarak ülkesini en iyi şekilde temsil eden Şıhanlıoğlu, kendisini destekleyenlerin de sevinçlerine ortak oldu. Şampiyonlukla birlikte Şıhanlıoğlu, Türkiye'nin en iyi kick boksçularından biri olarak adını duyurdu.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKUT gönüllülerine
AKUT gönüllülerine "navigasyon eğitimi" verildi
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı