Dünyaca Ünlü Şarkıcı Dua Lipa, Madame Tussauds İstanbul’da

Dünyaca ünlü Grammy Ödüllü başarılı şarkıcı Dua Lipa’nın güzelliği Madame Tussauds İstanbul’da sergilenen balmumu figürü ile ölümsüzleşti. Ünlü şarkıcının birebir gerçeğini yansıtan figürü, hayranlarının büyük ilgisini topladı.

101 kez okundu.
Dünyaca Ünlü Şarkıcı  Dua Lipa, Madame Tussauds İstanbul’da

Dünyaca ünlü Grammy Ödüllü başarılı şarkıcı Dua Lipanın güzelliği Madame Tussauds İstanbul’da sergilenen balmumu figürü ile ölümsüzleşti. Ünlü şarkıcının birebir gerçeğini yansıtan figürü, hayranlarının büyük ilgisini topladı.

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan ve merkezi Londra’da bulunan Madame Tussauds, İstanbul’daki merkezine bu kez dünyaca ünlü İngiliz ve Arnavut asıllı başarılı şarkıcı Dua Lipayı dahil etti. Sanatçının 3 Mayıs’ta piyasaya çıkacak olan stüdyo albümü "Radical Optimism" öncesinde Madame Tussauds İstanbul’daki lansmanda hayranlarıyla ile buluşan balmumu figürü, ünlü sanatçıyı yansıtan detaylarıyla büyük beğeni topladı.

İsmi Arnavutça’da “sevgi” anlamına gelen ve bizde de kullanılan anlamıyla “dua” olarak bilinen şarkıcı, genç yaşında önemli başarılara imza attı. Kariyerine modellik yaparak başlayan yıldız, 2015 yılında ailesinin desteği ile şarkıcılığa adım attı. İlk single’ı "New Love"ı 2015 yılında yayınladıktan sonra, müzik dünyasında adını duyurmaya başlayan şarkıcının asıl çıkış şarkısı ise "Be the One" oldu ve Avrupa'nın birçok ülkesinde zirveye yerleşti.

Kendine özgü tarzı, güçlü yorumu ve güzelliği ile dikkat çeken sanatçı, genç yaşında Grammy dahil olmak üzere birçok ödülün de sahibi oldu.

Görenler gerçeğinden ayırt edemedi

Başarılı sanatçının Londra'daki merkezdeki balmumu figürünün yapımı, yaklaşık bir yıl süren detaylı bir çalışmanın ardından ortaya çıktı. Kostümündeki taşlar tek tek işlenen figürün stylingi için sanatçının Amerika’daki ekibinden özel olarak izin alındı. Koyu mavi parlak işlemeli catsuit’i, siyah tasarım botları ve göz kamaştıran kolyesi ile figür sanatçının zarafetini vurgulayıp, birebir gerçeğini yansıttı. Saç, cilt ve stil referansları 2022 Lollapalooza Festivali'nden alınan ve arka planındaki dekoru için Future Nostalgia, The Moonlight Edition albümünün kapağı hazırlanan figürü görenler gerçeğinden ayırt edemedi.

Detaylı bilgi için:

https://www.madametussauds.com/istanbul/

 

Hibya Haber Ajansı

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Dua Lipa Madame Tussauds İstanbul’da
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Işıkhan, Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybeden işçileri andı
Bakan Işıkhan, Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybeden işçileri andı
BM: Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde toplumsal cinsiyete dayalı şiddet yüksek seviyelerde
BM: Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde toplumsal cinsiyete dayalı şiddet yüksek seviyelerde