Halfeti Eski Belediye Başkanı Albayrak 'tan düşündüren paylaşım

Halfeti'nin eski belediye başkanı Şeref Albayrak, 31 Mart yerel seçimlerinde yaşadığı başkanlık kaybının ardından manidar bir paylaşımda bulundu.

2181 kez okundu.
Halfeti Eski Belediye Başkanı Albayrak 'tan düşündüren paylaşım

Seçimlerin ardından sessizliğini bozan Albayrak'ın paylaşımı, kısa sürede geniş yankı uyandırdı.Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dengeler adına vuruldu; kim vurulduysa dengeler adına bırakıldım kendimle baş başa... Kimim ben, nereden gelip nereye gidiyorum, bunun ne önemi var..." ifadelerini kullandı.

"Deniz kıyısında dengeler adına vuruldu; kim vurulduysa dengeler adına bırakıldım kendimle baş başa… Kimim ben, nereden gelip nereye gidiyorum bunun ne önemi var…" sözleriyle duygularını ifade eden Albayrak, seçim sonuçlarının ardından içinde bulunduğu durumu sorguladığı mesajını verdi.

Albayrak'ın "dengeler adına vuruldu" ifadesi, seçim sürecinde yaşanan gelişmelerin ve sonuçların beklentilerini karşılamamasına yönelik bir gönderme olarak değerlendirildi.Kendi içsel dünyasına dair bir sorgulama içeren bu paylaşım, seçim sonucunun ardından yaşadığı duygusal ve düşünsel süreci de yansıtmış oldu.

Albayrak'ın manidar sözleriyle dengelerin nasıl değişeceği ve Halfeti'nin yeni belediye başkanıyla nasıl bir yolculuğa çıkacağı, ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor. Halfeti'nin siyasi ve idari yapısında yaşanan bu değişim, bölge halkı için önemli bir dönüm noktası olarak değerlendirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKUT gönüllülerine
AKUT gönüllülerine "navigasyon eğitimi" verildi
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı
İstanbul ulaşımındaki 1 Mayıs tedbirleri açıklandı