Başkan Aydın DAĞDER’i ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık ve Osmangazi’ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DAĞDER)’nin düzenlediği danışık gecesi ve bayramlaşma programına katıldı.

93 kez okundu.
  Başkan Aydın DAĞDER’i ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, kendisini meşalelerle karşılayan hemşerilerine teşekkür ederek, “Halkımızın bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. İşimizin kolay olmadığının bilincindeyiz. Biz bu bilinçle yola çıktık. Çok çalışma sözüyle hep birlikte bunun da üstesinden geleceğiz. Hep birlikte el ele, Bursa, Dağ yöresi ve Osmangazi’ye güzel hizmetler edeceğiz” dedi.

“Artık dağ yöresi ve insanı kabuğunu kırdı”

Birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni eden Başkan Aydın, “Allah, 700. yılı bize görkemli olarak kutlamayı nasip etsin. Birlik beraberliğimiz daim olsun. Artık dağ yöresi ve insanı kabuğunu kırdı. Bundan sonra yerel ve genel yönetimde ben de varım dedi. Dağlılar, bir araya gelemez, sonuç alamaz diyenler mahcup oldu. Ben bunu dağ yöresinin yoğun yaşadığı mahallelerdeki sandık sonuçlarında çok net gördüm. Tartışmaya mahal vermeyecek kadar netlikte dağ yöresi bize destek verdi. Hepsinden ayrı ayrı Allah razı olsun” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Aydın DAĞDER’i ziyaret etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Zafer Partili Bayır, hükümeti olası Filistin göçü konusunda uyardı
Zafer Partili Bayır, hükümeti olası Filistin göçü konusunda uyardı
AKUT gönüllülerine
AKUT gönüllülerine "navigasyon eğitimi" verildi