Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ataş'ten seçim sonrası teşekkür ziyareti

Haliliye Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Emin Ataş, seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerine hızla başladı.

1735 kez okundu.
Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekili  Ataş'ten seçim sonrası  teşekkür ziyareti

Düğerli bölgesinin kanaat önderlerinden biri olarak tanınan Ataş, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen isimleri ziyaret etti. Seçim sürecinde Ak Parti ve Haliliye'ye büyük destek sağlayan Keskin Lokantası'nın sahibi Zeki Keskin'i bölgenin önemli bir figürü olan İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz'ı ziyaret etti. Keskin ve Uflaz'a gösterdiği destek için minnettarlığını dile getiren Ataş, birlikte daha güzel hizmetler yapma umudunu ifade etti.

Ziyaretler sırasında Mehmet Emin Ataş, bölgenin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Halkın taleplerini dikkate alarak daha etkin ve verimli bir belediyecilik anlayışı için çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

Seçim sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleriyle, Haliliye Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Emin Ataş, halkın desteğine olan şükranını bir kez daha dile getirdi.Ataş,Toplumla sıkı bir bağ kurarak, hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için kararlı adımlar atmaya devam edeceğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi