Делегация от бургаския Лайънс Клуб "Виа Понтика" посети Истанбул за международна мисия

Делегация от бургаския Лайънс Клуб "Виа Понтика" посети Истанбу,л за да окаже подкрепа в международната мисия на доброто.

88 kez okundu.
Делегация от бургаския Лайънс Клуб

Лайънс клуб Виа Понтика Бургас подкрепи приятелите от Лайънс обществото в Турция в благотворителна инициатива. По покана на ЛК Анка Истанбул на 28.04.2024 г. се събраха представители на ЛК Виа Понтика Бургас, Дистрикт 111 Германия и Лайънс клубове от Истанбул под патронажа на Дистрикт управителя на Д-118Е Турция в името на благородна инициатива.
В специалната вечер обединените Лайънси се събраха за да подкрепят страстта към спорта и осъзнаването на здравословния начин на живот на момичетата, останали без родителска подкрепа. Чрез организирания концерт на млади таланти се събраха средства за закупуване на спортна екипировка. С енергията, която се създаде от участниците, придружена с магията на музиката обединените Лайънси подкрепиха блестящите звезди на нашето бъдеще.
Делегацията от бургаският клуб беше посрещната много топло и в приятелска атмосфера, като гостите бяха приятно изненадани с българско хоро и благодарствен адрес лично от Дистрикт управителя Букет Аксу.
Лайънс клуб „Виа Понтика“ Бургас и Лайънс клуб „Анка“ - Истанбул се побратимиха на 29.11.2023 г. на официална церемония в хотел България в гр. Бургас. Двата клуба подписаха споразумение за бъдещо съвместно сътрудничество и благотворителни акции. Първата от тях стана факт на Коледа – дарение на хранителни продукти на нуждаещи се възрастни хора в региона на Елхово, а сега вече е факт и втората инициатива за подкрепа на турските момичета от отбора по ръгби.

 

"Съвместното сътрудничество на международно ниво с мисия за доброто към хората и каузите за обществото ще продължи и за напред. Горди сме, че пренасяме хуманността в делата ни на следващо ниво за обществото със съвместни усилия, в подкрепа към благородните цели" - коментира Деян Денев, Президент на "Виа Понтика".
ЛК "Анка" получи покана за националната Лайънс конвенция в Пазарджик лично от Дистрикт управителя на Д-130 България Цвети Шопова, където очакваме да се включат в името на нова съвместна благотворителна акция.
#WeSERVE #KindnessMatters #LCIF #LionsClubs
 
Hibya Haber Ajansı

Делегация от бургаския Лайънс Клуб "Виа Понтика" посети Истанбул за международна мисия
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı toplantısı Konya'da yapıldı
İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı toplantısı Konya'da yapıldı
İsrail Hava Kuvvetleri, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın altyapısına saldırı düzenledi
İsrail Hava Kuvvetleri, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın altyapısına saldırı düzenledi