4 kentte trafik kazası: 4 ölü, 38 yaralı

İZMİR – Balıkesir, Burdur, Uşak ve Afyonkarahisar’da meydana gelen 4 farklı kazada, 4 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 38 kişi ise yaralandı.

1361 kez okundu.
4 kentte trafik kazası: 4 ölü, 38 yaralı

Balıkesir Ayvalık’ta turizm merkezi Sarımsaklı’dan ilçe merkezine gitmekte olan Gözde Çam (18) yönetimindeki araç virajı alamayarak, yol kenarındaki Laka Deresi'nin önünde bulunan elektrik trafosunun direğine çarptı. Kazada sürücü Gözde Çam'ın yanı sıra otomobilde bulunan İbrahim Alper Yavaş (19) ve Mert Artur (22) isimli gençler de yaşamını yitirdi. 3 gencin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BURDUR’DA 2 YARALI

Burdur’un Karamanlı ilçesinde de Fethiye yönüne giden otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada, yaralananlar Burdur Devlet Hastanesine kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

UŞAK’TA 3’Ü AĞIR 16 YARALI

Uşak İzmir karayolu Çınar rampasında kontrolden çıkan Ali Kırabalı (40) idaresindeki otomobil, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) istikametinden gelen Veli Çetin (40) yönetimindeki işçi minibüsü ile Serkan Budak'ın kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile aralarında UOSB'deki bir fabrikada çalışan işçilerin de bulunduğu 16 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

AFYON’DA 1 ÖLÜ 20 YARALI

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı. Sabaha karşı Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 35'inci kilometresi Sinanpaşa ilçesi yakınlarındaki Damlalı Boğazı mevkiinde meydana gelen kazada şoför ve 2 muavin ile 29 yolcunun bulunduğu otobüs yan yattı. Otobüste 1 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

Araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaşamını yitiren yolcunun cenazesi ise yapılan incelemenin ardından Sinanpaşa Devlet Hastanesi'nin morguna kondu.

kaynak:/www.mezopotamyaajansi.com

 

4 kentte trafik kazası: 4 ölü 38 yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak açıklama yapıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak açıklama yapıyor
Sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret
Sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret