Altan Tan'a Mardin'de tepki

Mardin Kızıltepe Çevre Gönüllüler Derneği Başkanı Menduh Çakar’dan Altan Tan'a tepki.

1090 kez okundu.
Altan Tan'a Mardin'de tepki

Mardin -Kızıltepe Çevre Gönüllüler Derneği Başkanı Menduh Çakar ,yaptığı açıklamada şöyle dedi,Ben bunu sayın Altan Tan a yakıştırmadım.

Sizler vekillik için bu halka geldiniz de ben HDP den adayım bana oy verin beni vekil yapın sizlerin hak hukuk ve haklı talepleriniz için TBMM de gereken çalışmaları yapacağım dediniz.

Şimdiye kadar bu halka ne gibi hizmetler yaptınız bu halk size ne gibi kütülük yaptı da bu halkın vekiliğnden istifa edip başka bir partiye geçiyorsun.

Ya bu yıllardı bu halkın sırtında aldığınız maaşlar vekilikten faydalandığınız imakanlar bunu hep kendiniz için  çalıştınız bu halk için ne yaptınız bunu da bu halka açıklayın sayın Altan.

 her kes hürdür görüşlerine saygılıyım ama bu bu Vekil HDP ten vekil oldu ve bu halk HDP den vekil olduğu için oy verdi onu vekil yaptılar şimdi eğer başka bir partiye geçmek bir durum olursa bence önce bu halktan özür dilenmelidır.

Şunu demesi gerekırdi bakın dostlar beni vekil yaptınız şimdiye kadar size faydalı olmadım önümü tıkatılar size faydalı olmadım ws ben şu an HDP den istifa edip Saadete geçiyorum size daha güzel hizmet vereceğım..

Benii bağışlanmanızı basına ve kamu oyuna demeç vermesi gerekirdi bunu da yapmadığına göre demeki akılımıza ne geliyor para maaş manfaat geliyor neresi sıcak oraya gideceğim demeniz hiçte etik değil sana YAKIŞTIRAMADIM SAYIN ALTAN TAN.

. Bu açıklamam tüm partiler içinde geçerlidır yıllardır bu halkın sayesınde maaşlar aldın servetıne servet katın zenginliğine zenginlik katın.

 Şimdi ben bunu sizden öğrenmek istiyorum bu halk için ne yaptınız kaç fakir fükaraya yardım destekten bulundun bana halka kamuoyuna açıklamanızı diliyorum.

Toplumsal Siyasal bu halk için ne yaptınız bana bu halka kamuoyuna açıklamanızı diliyorum sayın vekilim.

 Ben şahsi görüşüm bu eleştırım  yanlışta olabilirım beni aydınlatmanızı diliyorum.

Takdiri okuyucuların takdirine bırakıyorum halkımız okuyucular yorum mesajları yazsın takdiri kamuoyuna bırakıyoruz..

 Menduh Çakar Mardin Kızıltepe Çevre Gönüllüler Derneği Başkanı. 

Altan Tan'a Mardin'de tepki
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı