Başkan Çakar: Batman’da kan davası vahşeti!

Mardin Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar ,Batman'da kan davası vahşeti! Defalarca bıçakladılar, kimseyi yaklaştırmadılar.

2386 kez okundu.
Başkan Çakar: Batman’da kan davası vahşeti!

Çakar ,Batmandaki Olay İnsanlığın Vicdanın Gün Gitikçe Kayıp Olduğunu Gösteriyor.

Olay olurken cansız beden yerde iken katil bıçağı ile orada dururken o insanın ölmesi için elinde tank top silah yoktu bıçak vardı ve orada bulunan polisler seyirci kaldı müdahale etmedi bu yetmiyormuş gibi halka gelmeyin yaklaşmayın diyor sanki dur o insan ölsün katil kaçsın sonra gel gibi bir algı oldu yazıklar olsun senin insanlığına ve senin polisliğine bunu tüm Polislere mal edilmemeli  sen önce polis olurken   ilkelerinden biri de bu halkın can ve mal güvencesi için güvenlik oldun yazıklar olsun sizleri şiddetle kınıyorum bu polisler ihraç edilmeli hak hukuk yargı gereği yapacak inşallah.

İkinci durum orada bulunan insanlarda seyirci kalıp olayı seyrediyor kimseden ses seda müdahale etme vicdanları el vermiyor çünkü içindeki insanlık duyguları ölmüş ey insanlar empati kurun ve siz akşam eve gittiğinizde bu haberi izlediğinizde kendinizi ne his etiniz akılınıza ne geldi hiç empati kurdunuzmu yazıklar olsun sizin insanlığınıza tabii bunu de tüm Batman halkına da mal edilmemeliyiz.

Bu tüm insanlığa bir çağrı bir ders olsun bizler bu ülke ne duruma gelmişiz ne zihniyetlerle yaşiyoruz batsın kan davası batsın töre.

Öte yanda Otogar cinayetine ilişkin Valilik açıklaması

Batman Valiliği, kentin otogarında yaşanan cinayetin görüntülerine dair açıklama yaparak, polisler hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Batman Şehirlerarası Otogarı’nda geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen olayda iki kişi, Suat Yüksekbağ'ı 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Meydana gelen olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, olayın görüntüleri sosyal medyaya düşmesinin ardından Batman Valiliği ise açıklama yaptı.

 Valilik, olay ile ilgili saldırganların tutuklandığını açıklarken görüntülerdeki polis memurlarının olaya yaklaşımları açısından idari soruşturma açıldığını duyurdu.

Başkan Çakar: Batman’da kan davası vahşeti!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
Lahbib: Demokrasi ve hukukun üstünlüğü asla garanti altına alınmaz ve dikkat gerektirir
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı
IDF: Mısır sınırında birkaç şüpheli tespit edildi ve ateş açıldı