Ebrar Karakurt hayallerine ulaşmak isteyen genç kadınlara ilham oluyor

Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası Elidor, genç kadınlara hayallerine giden yolda destek olmak amacıyla başlattığı “Kendi Yolumuzda” projesindeki ilham verici kadın rol modellerin arasına Ebrar Karakurt’un da eklendiğini yeni reklam filmiyle duyuruyor. Ebrar Karakurt filmde hayatta karşısına çıkan engeller olabileceğini ama bu engelleri aşabileceğini “Dedim olabilir” diyerek anlatıyor. Medina Turgul DDB imzalı filmin yönetmen koltuğunda Sedat & Umut oturuyor.

278 kez okundu.
Ebrar Karakurt hayallerine ulaşmak isteyen genç kadınlara ilham oluyor

Türkiye’de her 10 genç kadından 6'sı "hayallerimle aramda engeller var" diyor. Bu veriden yola çıkarak hayallerine giden yolda genç kadınlara destek vermek için “Kendi Yolumuzda” projesini hayata geçiren Elidor, genç kadınlara hikâyesiyle ilham kaynağı olacak rol modeller arasında millî voleybolcu Ebrar Karakurt’un eklendiğini eğlenceli bir reklam filmiyle duyuruyor. Voleybol sahasında gördüğümüz Ebrar, reklam filmi boyunca karşısına çıkacağı söylenen tüm engelleri aşabileceğini “Dedim olabilir” diyerek anlatıyor.

Ebra Karakurt: “Hayallerinin önünde uzun bir yol var dediler, dedim olabilir…”

Etkileyici voleybol performansı, kısa pembe saçları ve kendine has tarzıyla son dönemde dikkatleri üzerine çeken millî voleybolcu Ebra Karakurt, Elidor ile bir araya geldiği #DedimOlabilir etiketli yeni kampanyasında hiçbir engelin onu hayallerinden uzak tutmaya yetmediğini anlatıyor. Kendi hayallerinin peşinden koşmak isteyen genç kadınlara seslenen 21 yaşındaki sporcu Ebrar Karakurt, akıllara gelebilecek diğer sorulara da eğlenceli yanıtlar veriyor: “Elidor reklamında kısa saçlı kız mı olur dediler?” “Dedim olabilir.”

Elidor’un “kendi yolunda” giden rol modelleri, genç kadınlara ilham oluyor…

Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası Elidor*, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Udemy iş birliğiyle hayata geçirdiği “Kendi Yolumuzda” projesi kapsamında genç kadınlara eğitim bursu ve farklı alanlarda eğitim içeriklerine erişim desteği sunuyor. Elidor ayrıca TOG ve ICRW desteğiyle hazırlanan kişisel gelişim içerikleri sayesinde de genç kadınları ilham alabilecekleri Gülse Birsel, Meriç Aral, Ece Çiftçi, Aleyna Hadımoğlu, Emine Yiğci, Dilara Gevrek gibi rol modellerin hikâyeleriyle buluşturuyor. Hayallerinin önünde uzun bir yol olduğunu görerek, vazgeçen, çekincede kalan tüm genç kadınların cesaretlenmelerini, pes etmeyip hayallerinin peşinden gitmelerini teşvik etmek isteyen Elidor, genç kadınların hayal kırıklıklarına değil gerçeğe dönüşen yepyeni hikâyeler yazmalarını destekliyor.

Saç bakım markası Elidor ile millî voleybolcu Ebrar Karakurt’un ilham verici reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=-FotxGZaExU


Hibya Haber Ajansı

Ebrar Karakurt hayallerine ulaşmak isteyen genç kadınlara ilham oluyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi