Happy Moon’s menüsünde Meksikalı Şef Froylan Rincon Lara etkisi

Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s, Meksika mutfağındaki iddiasını ileriye taşımak için yeni bir adım daha attı. Happy Moon’s, 2021-2022 sonbahar-kış menüsünü geliştirmek üzere Meksikalı Şef Froylan Rincon Lara ile el sıkıştı.

179 kez okundu.
Happy Moon’s menüsünde Meksikalı Şef Froylan Rincon Lara etkisi

Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s, Meksika mutfağındaki iddiasını ileriye taşımak için yeni bir adım daha attı. Happy Moon’s, 2021-2022 sonbahar-kış menüsünü geliştirmek üzere Meksikalı Şef Froylan Rincon Lara ile el sıkıştı. Kariyerine çeşitli Michelin yıldızlı restoranlarda çalışarak başlayan, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye gibi pek çok ülkenin 5 yıldızlı uluslararası otellerinde şeflik yapan Lara yenilenen menüdeki mevcut Meksika lezzetlerini, aslına sadık kalarak, minik dokunuşlarla, yeniden yorumlamakla birlikte yeni Meksika lezzetlerini de menüye ekleyecek. Şef Lara ile yaptıkları iş birliğinin sektördeki öncü çalışmalarının en yeni örneği olduğunu vurgulayan Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Hem bizim açımızdan hem de konuklarımız açısından Meksika yemeklerinin yeri ayrı. Bu konuda iddialıyız. Biz de konuklarımızın en çok tercih ettiği bu lezzetleri bir adım ileriye taşımaya karar vererek kasım ayında çıkacak menümüz için Meksika mutfağının tecrübeli isimlerinden Şef Lara ile anlaştık ve yaptığımız bu iş birliğinin son derece kıymetli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla “ulaşılabilir lüks” kavramını restoran ve kafe işletmeciliğinde uygulayan Happy Moon’s Grup, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Pandemi süreci boyunca yatırımlarına aralıksız devam eden son bir ayda açılan üç yeni restoranıyla da toplamda 37 noktada hizmet veren Happy Moon’s kasım ayında çıkacak yeni sezon menüsünde yer alacak Meksika lezzetlerini dünyaca tanınmış otellerde şeflik görevini üstlenmiş Meksikalı Şef Froylan Rincon Lara ile birlikte hazırlıyor. Türk, Meksika, İtalyan ve Amerikan mutfaklarından farklı lezzetlerin bir araya gelmesiyle, dünya mutfağından beğenilen lezzetleri misafirlerine sunan Happy Moon’s’un 2021-2022 sonbahar-kış menüsünde yer alacak Meksika lezzetlerine Şef Lara kendi yorumunu katıyor.

Michelin yıldızlı restoranlarda çalışma hayatına başlayan Lara, sonrasında Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde yer alan, ünlü restoran ve otel mutfaklarında şeflik yaptı.

“Adımlarımızı, ‘daha iyisini nasıl yaparız’ diye düşünerek atıyoruz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “22 yıldır sektördeyiz. Adımlarımızı her zaman daha iyisini nasıl yaparız diye düşünerek atıyoruz. Şef Lara ile çalışmaya da bu sebeple karar verdik. Biz başından bu yana dünya mutfağından beğenilen lezzetleri sunuyoruz. Meksika lezzetleri de misafirlerimizin en çok tercih ettiği lezzetler arasında yer alıyor. Happy Moon’s olarak hem bizim açımızdan hem de konuklarımız açısından Meksika yemeklerinin yeri ayrı. Bu konuda iddialıyız. Biz de konuklarımızın en çok tercih ettiği bu lezzetleri bir adım ileriye taşımaya ve yeni lezzetler katmaya  karar verdik. Bu sebeple bu mutfağın  tecrübeli isimlerinden Şef Lara ile yaptığımız iş birliğinin son derece kıymetli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

Happy Moon’s menüsünde Meksikalı Şef Froylan Rincon Lara etkisi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi