Vali Abdullah Erin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, öğretmenlerin fedakârlık, gayret ve nesil yetiştirmedeki hassasiyetleri nedeniyle, gönüllerde müstesna bir yere sahip oduğunu söyledi.

706 kez okundu.
Vali Abdullah Erin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:

Meslek olarak insan yetiştirmek gibi ulvi bir vazifeyi seçen öğretmenlerimiz, hiç şüphesiz övgülerin en büyüğüne layıktırlar. Yılda bir kez özel olarak onurlandırdığımız öğretmenlerimiz, hayatımızın her anında yakından şahit olduğumuz fedakârlıkları, gayretleri ve gelecek nesilleri yetiştirmede gösterdikleri hassasiyetleriyle gönüllerimizde müstesna bir yere sahiptirler.
Devletlerin bekası ve milletin refahı için en önemli faktörün iyi yetişmiş insan olduğu gerçeğinden hareketle, başta ailelerimiz olmak üzere idareciler ve devlet büyüklerinin en büyük önceliği; çocukları mükemmel şekilde eğiterek geleceğe hazırlamaktır. 
Eğitim öğretimde fiziki ortamın iyileştirilmesi, daha kolay ulaşılabilir okulların inşası, çağın gereklerine uygun, modern eğitim materyallerinin tüm çocuklarımıza ulaştırılması, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla harcanan emek ve çabanın sonuç vermesi ise, omuzlarına ülkenin geleceğini inşa etme yükü yüklenen öğretmenlerimize bağlıdır.
Cevheri mücevhere dönüştüren sarraf, rengarenk çiçekler yetiştiren meraklı bir bahçivan, görkemli binalar inşa eden ünlü mimarlardan daha önemli bir meslek icra eden öğretmenlerimiz, insan yetiştirme gibi bir sanata gönül vermiş yüce ruhlu insanlardır.
“Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e baş öğretmenlik ünvanının verilişinin yıl dönümünde, tüm öğretmenlerimizin bu hassasiyetle görevlerini ifa ettiklerine yürekten inanıyorum.
Millet olarak büyük bir gelecek hedefine yöneldiğimiz bu zamanda, gelecek vizyonumuzu belirleyecek olan; öğretmenlerimizin mesleklerine olan aşkları ve öğrencilerine olan sevgilerinden başkası değildir.
Bu duygu ve düşüncelerle bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, görev başındaki öğretmenlerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler dileyerek 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum.

Vali Abdullah Erin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi