Golden Rose stantlarını teknoloji ile buluşturdu

Kozmetik sektöründe inovatif çalışmalar, akıllı raf sistemlerine kadar uzandı. Murat Erkul, “Kozmetik sektöründe yenilikçi ve fark yaratan bir marka olarak teknolojik raf sistemimizle tüketicilerimize konforlu ve eğlenceli bir alışveriş yapma imkanı sağladık. Tüketicilerimizin  alt raflara eğilme ve üst raflara uzanma zorluklarını ortadan kaldırdık” dedi. 

649 kez okundu.
Golden Rose stantlarını teknoloji ile buluşturdu

Markaların perakendede yüksek görünürlük elde etme isteği, en yeni teknolojileri market raflarına getirdi. İnovatif ürünlere yön veren ileri teknolojiler, markaların kendi imzalarını taşıyan akıllı raf ve stant sistemleri geliştirmelerine olanak sağladı. Türkiye’nin en eski kozmetik ve kişisel bakım markalarından Golden Rose, yeni teknolojik raf sistemiyle Marmara Park Watsons’ta yerini aldığını duyurdu. Geliştirdikleri inovatif sistemle tüketicilerin ürünlere erişimini kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirten Erkul Dağıtım ve Paz. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erkul, “Yeni raf sistemiyle ürünlerimizi kategorilere ayırarak sergiliyoruz. Carousel sistemine sahip raflar, ulaşılması zor olan yüksek ve alçak rafları tüketicinin kolayca erişebileceği noktaya getiriyor. Tüketiciler göz hizasında olmayan raflardaki ürünlere eğilmek ya da uzanmak zorunda kalmadan tek tuşa basarak her rafa kolayca ulaşabiliyor. Kısıtlı alanlara sahip olduğumuz perakende noktalarında tüm ürün gruplarımızı sergileyemiyorduk. Bu raf sistemi sayesinde perakende noktalarında bize verilen alanın 2 katını kullanabiliyoruz. Tüketiciler raflar hareket halindeyken  incelemek istedikleri ürüne doğru elini uzattığında sistem kendini durduruyor.” Teknolojik raf sisteminin alandan tasarruf ederek çok sayıda ürünün kompakt olarak sergilenmesine olanak sağladığını belirten Erkul Dağıtım ve Paz. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erkul, “Tüketiciler marka temsilcisine ihtiyaç duymadan aradıkları ürünü kolayca bulabiliyor.” dedi. 

Sistem anlık stok sayabilecek

Murat Erkul: “Sistem, kendi kamera sistemi ile ürünlerin stok durumunu anlık takip edebiliyor ve detaylı stok raporunu ilgili departmana bildiriyor. Eksilen ürünlerin yerini doldurarak markamıza raflarda boşluk bırakmayacak şekilde yüksek bir temsil gücü kazandırıyor. Sistemi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yakında sisteme kendini temizleme özelliği de getireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Teknolojik Raf Sistemi Patent aşamasında

Geliştirilen teknolojik raf sisteminin patent aşamasında olduğunu bildiren Murat Erkul, bu teknolojinin perakendenin tüm alanlarında kullanabileceğini belirtti. 

Golden Rose stantlarını teknoloji ile buluşturdu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi