Mod Tasarım, Avrupa’nın en büyüğü olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Mod Tasarım, bu yıl İstanbul’da eş zamanlı olarak iki fuar merkezinde birlikte düzenlenen Avrupa’nın En Büyük Mobilya Fuarı olan "İstanbul Mobilya Fuarı"na katılıyor. Tüm sektöre, alım ve ihracat heyetleri ile birlikte tüm proje paydaşlara ve ilgililere Mod Tasarım ofis mobilyalarının ve çözümleri İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) Salon 4 Stant 413/A’da sunulacak. Bu büyük buluşmada dünya çapında A+ kalitede üretilen ofis mobilyaları, en önemli tasarımlar ve çözümler sunulacak.

167 kez okundu.
Mod Tasarım, Avrupa’nın en büyüğü olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda

İstanbul’da Avrupa’nın en büyüğü İstanbul Mobilya Fuarı’na “ofis mobilyaları” ile Mod Tasarım damga vuracak…

Ofis mobilyalarındaki üretim tecrübesi ile projelerin global tasarım merkezi olan Mod Tasarım, bu yıl İstanbul’da eş zamanlı olarak iki fuar merkezinde birlikte düzenlenen Avrupa’nın En Büyük Mobilya Fuarı olan "İstanbul Mobilya Fuarı"na katılıyor. Tüm sektöre, alım ve ihracat heyetleri ile birlikte tüm proje paydaşlara ve ilgililere Mod Tasarım ofis mobilyalarının ve çözümleri İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) Salon 4 Stant 413/A’da sunulacak. Bu büyük buluşmada dünya çapında A+ kalitede üretilen ofis mobilyaları, en önemli tasarımlar ve çözümler sunulacak.

"Ofisler dönüşüyor, yurtiçi ve yurtdışı siparişler için üretimimiz her yıl katlanıyor"

Ofis mobilyası üretiminde tecrübemiz ve ilham veren bir tasarım merkezi olan Mod Tasarım olarak mobilyanın geleceğini ve trendleri belirlediklerine dikkat çeken Mod Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim, “İstanbul’da, ticaretin tam merkezinde, 25-30 Ocak 2022 tarihleri arasında "Dünya Mobilyasının Buluşma Noktası" olan “Avrupa’nın En Büyük Mobilya Fuarı” olarak, İstanbul Mobilya Fuarı’nda Salon 4 Stant 413/A’da olacağız. Bu yıl sektörün kalbinin atacağı fuar eş zamanlı olarak iki yan yana fuar alanı olan "Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi” ve “İstanbul Fuar Merkezi"nde düzenlenecek. Mod Tasarım olarak bizlerin de gururla katıldığı “Avrupa’nın En Büyük Mobilya Fuarı” olan “İstanbul Mobilya Fuarı”nda hem üretici hem proje sahipleri ve mimarlar olmak üzere mobilya denince akla gelen tüm paydaşlarla bir araya geleceğiz. Tüm dünyadan proje sahipleri ve mobilya ilgili temsilciler fuarda olacaklar. Mod Tasarım olarak koleksiyonumuzun lansmanına katılım talepleri de oldukça yoğun, bu ilgi bizi çok mutlu etmekte. Ofisler dönüşüyor, yurtiçi ve yurtdışı siparişler için üretimimiz her yıl katlanıyor” dedi.

“Fuar için çok yoğun görüşme takvimimiz hazır”

Mod Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim, “Tüyap, Mos Fuarcılık iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile kıtaları kesiştiren İstanbul’da Avrupa’nın en büyük mobilya fuarına imza atıyoruz Mod Tasarım olarak fuarda yerimizi aldık, tüm proje sahipleri, mimarlar, son tüketiciler ve paydaşlarımızı fuarımıza bekliyoruz. Pandemi döneminin en yoğun günlerinin ardından sektörümüz ve ziyaretçilerle uzun süredir ilk kez fuarda bir araya geleceğiz. Dünyanın birçok noktasından ve ülkemizden fuarda görüşmek üzere çok değerli projeler için çok önemli görüşme talepleri aldık ve fuarda mutlaka yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere ofis projeleri anlaşmaları imzalayacağımıza eminiz. Fuarımız çok önemli çünkü bu yıl uzun süreden sonra bir araya gelme imkanı buluyoruz ve tüm sektör olarak bu enerjiye odaklandık. Fuarda yapacağımız B2B görüşmeler bu yıl İstanbul Fuar Merkezi dev bir lansman merkezi de olacak aynı zamanda. Bu fuar ofis mobilyaları ve tüm mobilya sektörü için önümüzdeki 3 yılın projelerine imza atacağımız, Mod Tasarım olarak ofise dair her şey için tasarımlarımızı ve trendlerimizi sunacağımız en önemli kilometre taşlarından biri olacak” diye konuştu.

Mod Tasarım Avrupa’nın en büyüğü olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir