HÜDA PAR İl Başkanı Özaslan Ceylanpınar'da Muhtarlarla Buluştu-(VİDEO)

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Ceylanpınar'da muhtarlarla bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

596 kez okundu.
HÜDA PAR İl Başkanı Özaslan Ceylanpınar'da Muhtarlarla Buluştu-(VİDEO)

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Ceylanpınar'da muhtarlarla bir araya geldi. Özel bir mekanda gerçekleşen toplantıya HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam, merkez ve kırsal mahallele muhtarları katıldı.

Ulu Camii Mahallesinde özel bir mekanda gerçekleşen toplantıda muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Özaslan, muhtarların  halkın ilk ve en önemli temsilcisi olduğunu ifade etti.

Muhtarlar toplantıda;  tapu sorunu, hastanedeki doktor yetersizliği, elektrik sorunu, madde bağımlılığı sorunu, sokak köpekleri ile ilgili yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

"Ceylanpınar için faydalı bir şeyler yapalım"

Toplantıda muhtarlara seslenen Özaslan, "İstedik ki ilçedeki muhtarlarımızla bir araya gelelim. İlçenin sorun ve sıkıntıları nelerdir?  Birebir sizin ağzınızdan dinleyelim. Sizlerin iletmek istediği sorun ve problemler nelerdir, bunları sizlerden alarak not edelim. Sizinde takdirinizle bu sorun ve sıkıntılarınızı istediğiniz platformlara taşıyalım.  Gerekirse Valiliğe, Ankara'ya bu sorunlarınızı iletelim ya da medya aracılığı ile bunları duyuralım. Bir kamuoyu gücü oluşsun ki en azından memleket için, Ceylanpınar için faydalı bir şeyler yapalım." şeklinde konuştu.

"Halk ile iç içe olan muhtarlardan başka ikinci kişi yoktur"

Muhtarların önemine değinen Özaslan, " Muhtar demek bir mahallede resmi evraklara imza atan kişi değildir. Muhtar bir memleketin orada yaşayan halkın birinci ağızdan ilk ve tek temsilcisidir.Niye?Halk ile iç içe olan muhtarlardan başka ikinci kişi yoktur.Sizin halk ile olan temasınız kadar ne bir kaymakam ne bir belediye başkanı ne debir milletvekili halk ile bu kadar temasta bulunamaz.Dolayısıyla bana soracak olursanız halkın birinci. temsilcisi kimdir? Ben muhtarlar olduğunu söylerim.Onun için bugün burada Ceylanpınar halkının bütün temsilcileri ile görüşüyoruz. Bu masada oturup konuşurken Ceylanpınar halkının temsilcileri görüşüyoruz.Dolayısıyla bütün Ceylanpınar halkıyla fikir alışverişi yapmış oluyoruz." diye konuştu.

Toplantı topluca yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi. 

HÜDA PAR İl Başkanı Özaslan Ceylanpınar'da Muhtarlarla Buluştu

HÜDA PAR İl Başkanı Özaslan Ceylanpınar'da Muhtarlarla Buluştu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi