''Fatih hocanın Galatasaray aşkı devam ediyor''

Dursun Özbek'in Galatasaray başkanı olduğu dönemde, sarı kırmızılı kulüpte başkan yardımcılığı görevini yapan Nasuhi Sezgin, Fatih Terim'in Galatasaray aşkının devam ettiğini belirterek, ''Bu aşk bitmez'' dedi.

2924 kez okundu.
''Fatih hocanın Galatasaray aşkı devam ediyor''

MEHMET BAYER - 23.05.2022 - HİBYA - Dursun Özbek'in Galatasaray başkanı olduğu dönemde, sarı kırmızılı kulüpte başkan yardımcılığı görevini yapan Nasuhi Sezgin, Fatih Terim'in Galatasaray aşkının devam ettiğini belirterek, ''Bu aşk bitmez'' dedi.

Sezgin, HİBYA'ya yaptığı açıklamada, seçim sürecinin epey uzun sürdüğünü, ertelenmenin olduğunu, tekrar mahkemelere gidilip dönüldüğünü, itirazların yapıldığını, neticede 11 Haziran'da seçimin gerçekleştirileceğini söyledi.

Bundan sonra üyelerin kendi kararlarını vereceğini vurgulayan Sezgin, ''Başkan adaylarından hangisini destekleyecekler, hangisi Galatasaray'a daha iyi hizmet eder diye, güzel bir yarış olacağını düşünüyorum.'' diye konuştu.

Sezgin, 3 seneye yakın Dursun Özbek'in yanında Galatasaray'a hizmet verdiğine işaret ederek, şunları dile getirdi:

''Bunlar gönül işleri. İçinizde bir heves, bir şeyler yapabileceğinizden emin olmanız lazım. Dolayısıyla benim için gayet güzel geçti. Çok da keyif aldım yönetimde bulunmaktan, hizmet etmekten. Çünkü Galatasaray'a hizmet etmek önemli bir duygu ki ben çocukluğumdan beri bu işin içindeyim. 11 yaşında Galatasaray Lisesi'ni kazandım ve girdim, halen bu sevda sürüyor.''


Bu aşk bitmez


Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin, kongrenin yanı sıra Fatih Terim konusuna da değindi.

''Biz seçim yapmadan önce, 2017'nin Aralık ayında takım başında Tudor vardı'' ifadesini kullanan Sezgin, şöyle devam etti:

''İyi hocaydı gerçi ama taraftarlar pek tutmadı Tudor'u. O arada da Fatih hoca boştaydı. Dursun başkan onunla görüştü ve anlaştık. İyi de başladık. Ara transferde enteresan oyuncular da aldık. Ama ocak ayındaki seçimde görevden ayrıldık. Sonra rahmetli Mustafa Cengiz başkanımız seçildi ve üst üste 2 sene şampiyonluk yaşattı. Mustafa Cengiz'in son dönemlerinde Fatih hocayla aralarında bir çekişme oldu. O çekişme neticesinde ayrıldı kulüpten. Burak başkan seçildiği zaman tekrar getirdi Fatih hocayı. O da anlaşamadı bir şekilde. Şu anda boşta tabii hoca. Gerçi onun 'ilk ve son imzalarımı attım' şeklinde bir demeci oldu ama Fatih hocanın Galatasaray aşkı devam ediyor. Zaten kulübümüz üyesi. Aynı zamanda divan üyesi. Bu aşk bitmez. Hocalık da yapabilir, Sportif A.Ş'de de görev alabilir. Tabii kendi kararına bağlı ama Dursun başkan da onu isteyebilir. Benim bildiğim istemiştir de belki şu ana kadar yani konuşmuş olabilirler. Çünkü seçilirse acil karar vermiş olmaları gerekiyor. Yani şu anki hocayla mı devam edilecek, başka bir antrenör mü getirilecek bunları planlıyorlardır diye düşünüyorum.''

 


İki başkan adayı da değerli insanlar 


Sezgin, Dursun Özbek'in de Eşref Hamamcıoğlu'nun da değerli insanlar olduğunu bildirdi.

Özbek'in kendisinin Galatasaray Lisesi'nden yakın arkadaşı olduğunu belirten Sezgin, ''Bayağı iyi bir arkadaşımdır. Eşref başkanı da çok severim tabii o da değerli bir Galatasaraylıdır, düzgün bir insandır, divan başkanlığı yaptı. Dolayısıyla her ikisi de bu görevi layıkıyla yürütebilecek arkadaşlar. Ekipleri tabii önemli. Ekiplerinde tecrübeli insanlar biraz az.'' değerlendirmesinde bulundu. 

Sezgin, ''Size yöneticilik teklifi geldi mi?'' şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

''Bana yöneticilik konusunda teklif gelmedi. Seçimde her iki adaya da başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın, kazanan Galatasaray olacak. İnşallah kazanan ekip de başarılı bir görev yapar. Galatasarayımız birazcık geriye düştüğü için önümüzdeki senelerde yukarıya doğru tırmanır. Maddi başarı da gerekiyor, borçların ödenmesi gibi. Ama bunların hepsinin üstesinden gelinecektir.''

Hibya Haber Ajansı

''Fatih hocanın Galatasaray aşkı devam ediyor''
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir