Vali Ayhan, Hilvan'da-(VİDEO)

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe temaslarının 5. adresinde bugün Hilvan'daydı.

1866 kez okundu.
Vali Ayhan, Hilvan'da-(VİDEO)

 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe temaslarının 5. adresinde bugün Hilvan'daydı. Hilvan'da gerek ilçe merkezi gerekse kırsalda incelemelerde bulunan Vali Ayhan, "Hilvan her geçen gün gelişme gösteren, gelecek vadeden bir ilçemiz" dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana Suruç, Birecik, Halfeti ve Akçakale ilçelerine giderek temaslarda bulunan Vali Ayhan, bugün de Hilvan'daydı. İlçe ziyaretine ilk olarak Kaymakamlık ile başlayan Vali Ayhan; burada kurumsal çalışmalar hakkında bilgi alarak, Kıbrıs Gazilerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından gönderilen şeref madalyalarını takdim etti.

Ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Vali Ayhan, programını Hilvan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen gençlerle söyleşi buluşması ile sürdürdü. Gençlere gelecek planlamaları için eğitimin hayatın odağına alınması yönünde tavsiyelerde bulunan Vali Ayhan, söyleşinin ardından gençlere kitap hediye etti.

Vali Ayhan, yoğun Hilvan programına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Fırın Projesi tesis incelemesiyle sürdürdü. Tesis ve vakfın diğer çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Vali Ayhan; sosyal yaşama yönelik destekleyici çalışmaların önemli olduğunu belirterek, Arslanlı Kırsal Mahallesi’nde çiftçilerin arpa hasadına katıldı. Hasat döneminin tüm çiftçilere hayırlı olması dileklerinde bulunan Vali Ayhan, ardından ilçe merkezine geçerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafa 'hayırlı işler' temennisinde bulunarak güzergâhı üzerindeki vatandaşlarla sohbet eden Vali Ayhan, çocuklara ikramda bulunarak, yaz döneminde bol bol kitap okunması yönünde söz aldı.

Daha sonra Hilvan Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Vali Ayhan, burada yaptığı değerlendirmesinde “Hilvan halkımız genciyle, kadını ile her yönden kendini geliştirmekte kararlı. Halk Eğitim Merkezlerimizdeki ziyaretimizde bunu bir kez daha gördük. Çok etkilendim. Tebrikler Hilvan” dedi.

Gittiği her ilçede şehit ve gazi ailelerine önem veren Vali Ayhan, geleneğini Hilvan'da da sürdürdü. Hilvan'da şehit, gazi aileleri ve haneleri ziyaret eden Vali Ayhan, aileleri Şanlıurfa merkeze geldiklerinde ağırlamak istediklerini belirterek ailelerin diledikleri an kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Vali Ayhan, Hilvan temaslarını Muharip Gazi Mustafa Dişlik’in vefat eden eşinin taziyesine katılarak tamamladı.

# Şanlıurfa Hakkında ile Daha eğitim belirterek çalışmaları Yoğun Vali Ayhan Hilvan'da.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi