Huawei MatePad 10.4 Türkiye’de ön siparişe sunuldu

Huawei, yeni nesil akıllı ofis ve eğitim tableti olan yeni HUAWEI MatePad 10.4'ü Türkiye’de ön satışa sundu. HUAWEI M-Pencil ve çok çeşitli not alma uygulamalarıyla uyumlu olan yeni ve geliştirilmiş HUAWEI MatePad 10.4, birden fazla akıllı özelliğe sahip zengin bir ekosistemi destekleyerek kendisini üretkenlik ve eğitim için en iyi seçim olarak konumlandırıyor.

381 kez okundu.
Huawei MatePad 10.4 Türkiye’de ön siparişe sunuldu

Huawei, yeni nesil akıllı ofis ve eğitim tableti olan yeni HUAWEI MatePad 10.4'ü Türkiye’de ön satışa sundu. HUAWEI M-Pencil ve çok çeşitli not alma uygulamalarıyla uyumlu olan yeni ve geliştirilmiş HUAWEI MatePad 10.4, birden fazla akıllı özelliğe sahip zengin bir ekosistemi destekleyerek kendisini üretkenlik ve eğitim için en iyi seçim olarak konumlandırıyor.

HUAWEI MatePad 10.4, her açıdan geliştirmelerle geliyor. İnce ve taşınabilir olması, minimalizmin güzelliğini bünyesinde barındırırken ergonomi ve teknolojik estetiği bir araya getirerek görünüm ve kullanıcı deneyimi arasında mükemmel bir denge sağlıyor. 10,4 inç, 2K çözünürlüklü HUAWEI FullView Ekran ile donatılan HUAWEI MatePad 10.4, geniş bir içerik yelpazesinde daha iyi görüntü kalitesi sunmak üzere tasarlandı. Ayrıca Harman Kardon tarafından profesyonel ayarlanmış büyük genlikli hoparlörler ile güçlü ve daha derin bas sesleri, tableti gerçek bir bas hoparlörüne dönüştürür. Çevre birimlerine bakıldığında, yeni nesil HUAWEI M-Pencil, yalnızca kurşun kalemle yazma deneyimini yaşatmakla kalmıyor, aynı zamanda akıllı telefonlar ve PC'ler arasında çoklu ekran ve cihazlar arası iş birliğini göstermede güçlü bir araç olarak hizmet ediyor. Akıllı bir ofis ve eğitim tableti olarak HUAWEI MatePad 10.4, kullanıcıların akıllı üretkenliği ve yaratıcılığı daha iyi kullanmalarını sağlayarak yüksek bir öğrenme deneyimi sağlıyor.

Sürükleyici bir izleme deneyimi için ultra yüksek çözünürlüklü HUAWEI FullView Ekran

HUAWEI MatePad 10.4, çerçevelerde veya arka kapakta hiçbir anten kırılım noktası içermeyen %84 ekran-gövde oranına sahip HUAWEI FullView ekran, doğal olarak kullanıcının dikkatini ekran içeriğine yönlendiriyor. HUAWEI MatePad 10.4, cihazın daha ince görünmesini sağlayan ve tabletin ele daha iyi oturmasını sağlayan mikro kavisli bir çerçeveye sahip.

Deneyimin son derece önemli olduğu bir çağda, HUAWEI MatePad 10.4, grafikleri daha ince ayrıntılarda daha iyi kalitede oluşturan görsel deneyim sunmak için 2K çözünürlüklü bir ekranla donatıldı. Ayrıca, HUAWEI MatePad 10.4, ekranın göz üzerindeki etkisini en aza indirerek kullanıcılar için her yönden göz koruması sağlayan çift TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık ve Flicker Free sertifikalarına sahip.

Yazılım ve donanım kombinasyonu verimliliği artırıyor

Huawei bir kez daha bir klasiğin üstüne yenilik getiriyor. HUAWEI MatePad 10.4, ikinci nesil HUAWEI M-Pencil ile donatılarak kullanıcılara iş ve öğrenme verimliliğini kapsamlı bir şekilde geliştirmek için daha gerçekçi bir yazma deneyimi sunuyor. HUAWEI MatePad 10.4, HUAWEI FreeScript, Annotate ve Take snippet gibi sistem düzeyinde ekran kalemi özellikleri sunarak el yazısı girişini daha verimli ve kullanışlı hale getiriyor.

HUAWEI Akıllı Klavye, Bluetooth bağlantısını destekleyerek ofis çalışanlarına ve öğrencilere, iki elle daha uzun süre yazarken bile rahat ve hızlı yanıt veren bir yazma deneyimi sunmak için 1,3 mm tuş hareketi özelliğine sahip. Yeni kombinasyon kısa yol tuşu işlevleri, daha hızlı bir işlem deneyimi sağlayarak karmaşık belgelerin işlenmesi gibi çeşitli durumları kolaylaştırıyor. HUAWEI MatePad 10.4 ayrıca fare noktasını tamamen optimize ederek imleç noktasının ilgili imleç moduna sahip olmasını, fare imlecini üzerine getirerek belirli bir uygulamanın içeriğini ön izlemesini ve fareyi tıklayarak uygun kontrolü gerçekleştirmesini sağlar.

Daha verimli ve kullanışlı ofis deneyimi oluşturmak için HUAWEI MatePad 10.4, Çoklu Pencere ve Uygulama Çoklayıcı işlevlerine de sahip. Çoklu Pencere, tablet yatay moddayken uygulamaları tam ekran kullanmak için Uygulama Çoklayıcının yatay modu desteklemeyen çoğu uygulamayı ele aldığı 4 adede kadar farklı uygulama penceresini aynı anda açarak işlemi kolaylaştırır.

Sınırsız tüm senaryo etkileşimi daha akıllı anlar yaratır

Akıllı ofis ailesinin bir üyesi olarak HUAWEI MatePad 10.4, diğer Huawei cihazlarına sorunsuz bir şekilde bağlanabilir. Akıllı telefonla iş birliği, kullanıcıların akıllı telefonları ve tabletleri sürükleyip bırakarak ve akıllı telefonları kontrol etmek için tableti kullanarak verimliliği artırmak için ekran, klavye ve ekran kalemi gibi donanım avantajlarıyla akıllı telefonlar ve tabletler arasında dosya aktarmalarına olanak tanır. PC ile iş birliği, kullanıcıların iki cihaz arasında içeriği özgürce sürüklemesine, tabletin klavyesini ve faresini paylaşmasına ve aynı zamanda iş ve çalışmada daha yüksek verimlilik için Ayna Modu, Genişletme Modu ve İş Birliği Modunu etkinleştirmesine olanak tanır.

Toplantılar ve çevrimiçi dersler için tasarlanmış net ve güçlü ses

HUAWEI MatePad 10.4, ofiste ve ders çalışırken verimli olurken aynı zamanda video konferanslar, çevrimiçi dersler ve görsel-işitsel eğlence gibi farklı senaryolarda kullanıcıların rahat bir teknolojik deneyim elde etmelerine yardımcı olmak için iyi bir ses deneyimine sahip. HUAWEI MatePad 10.4, dört kanallı, dört hoparlörlü bir ses sisteminin yanı sıra Harman Kardon tarafından profesyonel ayar ile tüm kullanıcılar için mükemmel bir dinleme deneyimi sağlayan kompakt bir tasarımla geliyor.

HUAWEI MatePad 10.4 ayrıca üç mikrofonu ve Huawei'nin kendi geliştirdiği gürültü engelleme teknolojisini benimseyen mükemmel ses alma ve gürültü azaltma özelliklerine sahip. Bu algoritmalar, sesleri ve gürültüyü gerçek zamanlı olarak ayırt edebilir ve en iyi deneyim için ses filtrelemesi yapabilir. Bunlar, kullanıcıların duymak istedikleri seslere konsantre olmalarını sağlayarak daha etkili iletişim sağlar.

Ultra hafif ve ince tasarıma rağmen HUAWEI MatePad 10.4 tam performansla çalışabilir. Devasa 7.250 mAh pili 28 güne kadar beklemede kalabilir ve 12 saate kadar kesintisiz yerel 1080p HD video oynatabilir. Ayrıca, HUAWEI MatePad 10.4, 22,5 W HUAWEI SuperCharge'ı destekler ve sıfırdan tam şarj için yalnızca 2,5 saat gerekir.


Hibya Haber Ajansı

Huawei MatePad 10.4 Türkiye’de ön siparişe sunuldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi