Şanlıurfalıların DEDAŞ’la başı dertte

-Şanlıurfa'nın dört bir yanında hemen hemen her gün yaşanan elektrikler kesintileri pandemi sonrası açılan turizm sezonunda da devam etti.

848 kez okundu.
Şanlıurfalıların DEDAŞ’la başı dertte

Şanlıurfa'nın dört bir yanında hemen hemen her gün yaşanan elektrikler kesintileri pandemi sonrası açılan turizm sezonunda da devam etti.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerindeki elektrik kesintileri vatandaşın adeta canına 'tak' etti.Şanlıurfa'nın Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde bulunan birçok mahallede yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirdi.Sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşlar DEDAŞ'a adeta ateş püskürdü.

Mağduriyet yaşayan vatandaşlar,kesintileri iletmek için aradıkları DEDAŞ arıza birimlerinin sorunlara ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar,DEDAŞ'tan bir an önce yaşanan kesintilere çözüm bulmasını istiyor.

-Seyrantepe'de Muhtar Veysi Demir kesintilere isyan etti !
Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesi sık sık yaşanan elektrik kesintileri sonucu mahalle sakinlerinin gündelik yaşamlarında oldukça sıkıntılar yaşanırken, sorumlulara tepki gün geçtikçe büyüyor.Mahalle Muhtarı Veysi Demir, yeni yerleşim yeri olan Seyrantepe (Maşuk) de sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı esnaf ve vatandaşların büyük mağduriyet yaşadıklarını öne sürdü.DEDAŞ'a seslenen Muhtar Demir,mahallede zırt pırt yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşların elektrikli ev aletlerinin bozulduğunu mahalle sakinlerinin büyük mağduriyet yaşadığını ve bir an evvel DEDAŞ'ın Seyrantepe mahallesinin sıkıntılarının giderilmesini istedi.

DEDAŞ TURİZME DARBE Mİ VURUYOR ?

Elektrik kesintileri yerli ve yabancı turistlerin yoğun olduğu tarihi mekanlardaki esnafı olumsuz yönde etkiledi. Esnafın bir bölümü jeneratörlerle elektrik problemini çözmeye çalışırken, jeneratörü olmayan esnaf ise hiçbir iş yapamadı.

REZERVASYONLAR İKESİNTİLER NEDENİYLE İPTAL EDİLİYOR

Eyyübiye Balıklıgöl ve çevresindeki esnaflar sık sık elektrik kesintileri yaşadıklarını belirterek açılan turizm sezonu nedeniyle özellikle sıra gecelerinde yaşanan kesintiler nedeniyle zarar ettiklerini ve sıra gecelerinin elektrik kesintileri nedeniyle iptal edildiğini ve zarara uğradıklarını söyledi.

 

# bulunan olduğu Şanlıurfa Eyyübiye mahalle belirterek Haliliye yeni
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi