LC Waikiki de artık Momento hediye cüzdanlarında

Türkiye’nin lider sadakat sistemleri şirketi Momento, hayata geçirdiği dijital çözümler kadar yaptığı iş birlikleriyle de adından söz ettiriyor. Perakendenin lider firmalarından LC Waikiki ile yapılan anlaşma sayesinde Momento hediye cüzdanlarından artık LC Waikiki’den de alışveriş yapılabilecek.

115 kez okundu.
LC Waikiki de artık Momento hediye cüzdanlarında

2010 yılından bu yana esnek yan haklar ve ödüllendirme sistemlerinde inovatif çözümler sunan lider sadakat sistemleri şirketi Momento, şirketlerin çalışanlarına “teşekkür” etmesinin en etkili adresi olmayı sürdürüyor. Gerek altyapıda sunduğu esnek çözümler gerekse sunduğu marka çeşitliliği ile sektörünün öncüsü konumunda bulunan ve yakın zamanda portföyüne çok önemli iş birliklerini dahil eden Momento; şimdi de giyim, ev tekstili, aksesuar ve ayakkabı kategorilerinde ürün sunan Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki ile anlaşma imzaladı.

“650’den fazla şirketin 500 binin üzerinde çalışanına teşekkür etmesine aracılık ettik”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Momento Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emrah Gövenç, “80 ilde 600’e yakın mağaza ve e-ticaret mağazasıyla hizmet veren LC Waikiki’nin portföyümüze dahil olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu anlaşmayla birlikte Momento hediye cüzdanlarında artık LC Waikiki de yer alacak ve hem indirim hem de avantajlı kampanyalarını Momento müşterilerine sunacak” dedi. LC Waikiki’nin ayrıca Momento dijital ödül sistemine de dijital kodlarıyla dahil olduğunu vurgulayan Emrah Gövenç “Momento olarak Türkiye’nin en değerli markalarıyla iş birliği yaparak, çalışanların gıdadan çocuk giyimine, teknolojiden yapı marketlere toplam 11.593'den fazla üye işyerinde şirketler tarafından belirlenen limitler dahilinde alışveriş yapabilmelerini mümkün kılıyoruz. Bu kapsamda kurulduğumuz günden bu yana geçen sürede 650’den fazla şirketin 500 binden fazla çalışanına dokunduk ve şirketlerin çalışanına teşekkürüne aracılık ettik. İş birliği yaptığımız markaların sayısını artırarak, daha geniş marka ve ürün gamıyla hizmet vermeyi sürdüreceğiz.”

LC Waikiki de artık Momento hediye cüzdanlarında
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi