Beyazgül’den göstermelik kura,hani şeffaftınız ?-(VİDEO)

Beyazgül’den göstermelik kura, “Ele verir talkını, kendi yutar salkımı”

3382 kez okundu.
Beyazgül’den göstermelik kura,hani şeffaftınız ?-(VİDEO)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl BELSAN bünyesinde şoför olarak istihdam etmek üzere alım yapmak için yaptığı kura çekimlerinin göstermelik olarak yapıldığı iddia edilirken sadece şoför alımını noter ve kameralar önünde yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi diğer yandan yüzlerce kişiyi el atından usulsüz bir şekilde işe aldığı ortaya çıktı.

Usulsüz bir şekilde yüzlerce kişinin işe alındığının belgesine ulaşan ve önümüzdeki günlerde açıklayacak olan RUHA HABER AJANSI’na konuyla ilgili yüzlerce telefon ve sosyal medya aracılığıyla şikâyetler gelirken vatandaşlar Beyazgül’e seslenerek “ Hani Kimseye ayrımcılık yapılmayacaktı… Hani kimsenin Hakkı Yenilmeyecekti” diyerek isyan ettiler.

HANİ ŞEFFAFTINIZ SAYIN BEYAZGÜL ?

Şoför kura çekimine katılarak tüm adaylara hayatlarında başarılar dileyen Başkan Beyazgül, ''Attıkları her adımda şeffaflığı ön planda tuttuklarını söyledi. 2 milyon Şanlıurfalıya hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Beyazgül, "Şehir içi toplu taşıma araçlarımızda şoför alımları için gelen tüm arkadaşlara hayatlarında başarılar diliyorum. Kura çekimi öncesi bir komisyon kurduk. Biz yola çıktığımızda '2 Milyon Şanlıurfalı hemşehrimize en şeffaf ve en iyi hizmeti sunacağız' dedik. Kimse 'Benim sahibim yok', 'Benim kimsem yok' şeklinde bir düşünceye kapılmasın.''

Daha öncede Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ’yi kast ederek WhatsApp üzerinden bir mesaj yayınlayarak mesajında “ ÖNCEKİ BELEDİYE BAŞKANI YÜZLERCE ELEMAN ALMIŞ KOTASI DOLMA AŞAMASINDAYDI “ yazarak suçlayan Beyazgül  mesajı sanki  kendisi atmadığı gibi hareket ederek işe girme umuduyla güne uyanan ve saatlerce kura çekimini bekleyerek evine boş dönen yüzlerce insanın hakkını yerken usulsüz bir şekilde yüzlerce kişiyi işe alıp fakir fukaranın hakkını yedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir taraftan göreve geldiğinden beri önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'in belediyeye giderayak 800 işçi aldığını çeşitli platformlarda dile getiren Beyazgül,belediyenin borç batağına sürüklendiğini çeşitli toplantılarda gündeme getirerek eleştirilerde bulunmuştu.

BEYAZGÜL, KARA PROPAGANDA MI YAPIYOR?

Geldiğiniden beri tasarruflarla övünen ancak gözle görülür elle tutulur bir projesi olmayan Başkan Beyazgül,kendi yandaşlarına gönderdiği mesajda adeta masum olduğunu buna rağmen çok önemli projeler başlattığı mesajını ara ara göndererek akıllara Beyazgül, Nihat Çiftçi hakkında kara propaganda mı yapıyor ? Sorularını akıllara getirdi.

‘Halka verir talkını, kendi yutar salkımı’

Başkalarına verdiği öğütlere kendisi uymayan ve hatta tersini yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, en son yandaşlarına gönderdiği mesajda şunları paylaştı:


-İşte O Mesajlardan biri:

''Zeynel Abidin Beyazgül ''Değerli yol arkadaşlarım, gönül dostlarım;

Göreve başladığım ilk günlerde enerji borcu ödemediğinden enerji kesiliyor,

Şehir susuz kalacaktı, SGK borçları nedeniyle icralık oluyorduk, velhasıl ekonomik darboğazdaydık. Borç batağındaydık, önceki belediye başkanı aday olmadığını bile bile son üç ayda yüzlerce eleman almış eleman kotası dolma aşamasındaydı Şehir nefes alamıyor, mevcut meydanlar üzerine yapılar yapılmıştı.

Öte yandan, RUHA HABER AJANSI hakları yenilen vatandaşlarımızın yanında olarak haksız ve usulsüz bir şekilde işe alınanların listesini yakında yayınlayacak…

# Beyazgül’den Beyazgül göstermelik kura yüzlerce işçi aldı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne. Daha Şanlıurfa SON DAKİKA | başkan olarak belediye OLAN Belediyesi Hakkında bir şekilde
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi