AK Partili Yılmaz, Büyükşehir Belediyesini yerden yere vurdu

AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, ''Son dönemlerde belediyelerde yolsuzluk ve adam kayırmanın arttığını, çaldıkları çırptıkları her şeyi sanki başkaları yapıyormuş gibi anlatıyorlar. İfadelerini kullanarak adeta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni yerden yere vurdu.

3192 kez okundu.
AK Partili Yılmaz, Büyükşehir Belediyesini yerden yere vurdu

AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, '' Son dönemlerde belediyelerde yolsuzluk ve adam kayırmanın arttığını, çaldıkları çırptıkları her şeyi sanki başkaları yapıyormuş gibi anlatıyorlar. İfadelerini kullanarak adeta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni yerden yere vurdu.

AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, son günlerde yolsuzluklar, torpil ve adam kayırmacılığı ile gündeme gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni yerden yere vurdu. Yılmaz, “Ak Parti belediyelerindeki adam kayırma ve yolsuzluk iddialarına.” Sert tepki gösterdi.

Yılmaz, sosyal medya hesabında belediyelerle ilgili yaptığı paylaşımda, Ak Parti belediyelerinin haklarında yolsuzluk ve adam kayırma gibi hukuksuzluk iddialarına dikkat çekerek bunun kabul edilemez bir durum olduğunu vurguladı.
AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: ''Dünyadaki küresel sermayenin ve siyasetin her geçen yara aldığı bir dönemde, Ülkemizin ekonomik ve siyasi süreci de  etkilemektedir. AK Parti hükümeti tek başına dünyadaki ekonomik ve siyasi sorunlarla boğuşurken AK Parti'yi temsil edenlerin kendi yandaş ve yakınlarını gözeterek siyaset yapanlarını da yakından görüyoruz. Özellikle yerel belediyelerin beceriksizliği AK Parti hükümetine fatura edilirken bu insanların Bu kadar sorumsuz ve rahat bir şekilde belediyeyi yönetmesini bir pervasızlık örneği olarak görüyorum. Oysa belediyeler mensup oldukları partinin yerel temsilcileridir. Fakat ne hikmetse bu insanlar kendi çıkarları ve menfaatleri dışında bir hizmet alanı olarak görmüyorlar. Çaldıkları çırptıkları her şeyi sanki başkaları yapıyormuş gibi anlatıyorlar. Bulundukları siyasi yapının aksine hareket ederek, kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlar. Bizler de AK partililer olarak bu insanlara yeri ve zamanı geldiği zaman gerekli müdahaleyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu zor süreçte sorumluluğun altına ellerini koymayan bütün siyasetçilere, elbette bir gün hesap sorulacak elbet onların yaptıkları Bu sorunsuzluğun bedeli ödetilecektir. Bu zor süreçte sorumluluğun altına ellerini koymayan bütün siyasetçilere, elbette bir gün hesap sorulacak elbet onların yaptıkları. Bu sorumsuzluğun bedeli ödetilecektir. ''ifadelerini kullandı.

İŞTE YILMAZIN O PAYLAŞIMI:

# Şanlıurfa AK Partili Yılmaz başkan yardımcısı ilçe yerden yere vurdu. Ak Parti Akçakale Büyükşehir Belediyesini Selahattin Yılmaz ile SON DAKİKA | olarak Son Belediyesi başkan bir şekilde
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
IDF, Yahudiye ve Samiriye’ye yönelik operasyonlarını sürdürüyor
IDF, Yahudiye ve Samiriye’ye yönelik operasyonlarını sürdürüyor
Rusya, Ukrayna’daki yakıt ve enerji tesislerine yönelik saldırı başlattı
Rusya, Ukrayna’daki yakıt ve enerji tesislerine yönelik saldırı başlattı