Beyazgül'ün parsel parsel arsa satışına Fakıbaba'dan tepki !

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün belediyeye ait arsaları satışına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba tepki gösterdi.

2774 kez okundu.
Beyazgül'ün parsel parsel arsa satışına Fakıbaba'dan tepki !

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin parsel parsel arsa satışına bir tepki de eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'dan geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yerleşim birimlerinden 300 Evler diye bilinen bölgesinde, yaklaşık 14 bin 296 metrekare arsayı 28 milyon 592 bin TL muhammen bedel ile satış ilanına çıkarmasıyla başladı.

AK Parti eski Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı'nın sosyal medya hesabından “Parsel parsel satıyorlar. Şanlıurfa halkının malını oldu bittiye getirmeye kimsenin hakkı yoktur. Rantlı ihalelere milletin malını peşkeş et. Sonra da açığı doldurmak için parsel parsel sat” şeklinde tepkisini dile getirdi.

“BİRKAÇ KİŞİ DEĞİL, URFA HALKI KAZANSIN”

Çok sayıda kişinin sosyal medyadan tepki gösterdiği AKP'li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin arsa satışına bir tepki de AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'dan geldi.

Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ü etiketleyip, “Sayın başkanım, her ir dairesi 10-12 milyona satılmakta olan arsaları satmak yerine, belediye şirketi eliyle konut yapsanız, astronomik düzeydeki kârı, birkaç kişi kazanacağına Urfa halkı kazansa daha iyi olmaz mı? Sevgi ve saygılarımla” mesajı paylaştı.


# Şanlıurfa SON DAKİKA | belediye OLAN Belediyesi Büyükşehir geldi Daha
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Kanadalı mevkidaşı Joly ile görüştü
Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Kanadalı mevkidaşı Joly ile görüştü
Biden: İran ya da Rusya'nın başarılı olmasına izin vermeyeceğiz
Biden: İran ya da Rusya'nın başarılı olmasına izin vermeyeceğiz