Elizi, Yalı Çapkını dizisinin sponsoru oldu

Başrollerini; Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Emre Altuğ, Mert Ramazan Demir gibi usta isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, izleyiciyle buluştuğu 23 Eylül tarihinden itibaren reyting sıralamalarında zirveye yerleşmeyi başardı.

2494 kez okundu.
Elizi, Yalı Çapkını dizisinin sponsoru oldu

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizinin sponsoru Elizi oldu. Trabzon Hasır sanatının son dönemdeki en önemli temsilcisi olarak ön plana çıkan Elizi, dizinin sponsorluğunu üstlenerek adını daha fazla kitleye duyurmayı amaçlıyor.

Çekimleri Gaziantep ve İstanbul’da devam ediyor

Yayına çıktığı ilk bölümden itibaren izleyicilerde büyük bir beğeni toplayan Yalı Çapkını dizisinin çekimleri, Antep ve İstanbul’da devam ediyor. Dizinin konusu ise hayli dikkat çekici. Gaziantep kökenli bir mücevher markası sahibi aile ile gelinleri arasındaki ilişkiyi konu edinen dizide; aşk, dram ve komedi bir arada izleyiciyle buluşuyor.

Özellikle duygusal sahneleriyle izleyicilerde büyük beğeni toplayan dizide, mücevher firması sahibi Korhan ailesinin yaşadığı eğlenceli olaylar da ilgi çekiyor.

Yalı Çakını dizisinin sponsorluğu Elizi’deYalı Çapkını, yayınlandığı ilk bölüm itibariyle reytinglerde ilk sıralara ulaşmayı başardı. İlk bölümü AB kategorisinde gün sıralamasında 6. Olan dizinin yayınlanan diğer 6 bölümü ise zirveye yerleşti. İkinci bölümde dahil olmak üzere reytingleri alt üst eden Yalı Çapkını dizisinin uzun süre reyting sıralamalarından birinciliğini koruyacağı öngörülüyor. Dizi, Star TV’de her hafta cuma günleri izleyiciyle buluşuyor.

Yalı Çapkını dizisinin sponsoru olan Elizi, ismini daha geniş kitlelere duyuruyor. Büyük bir el emeği ile işlenen Trabzon Hasırlarının hayat bulduğu mücevher modellerine elizi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Trabzon hasırı setler, Trabzon hasırı kolyeler, düğün seti, altın yüzükler, altın bileklikler, altın choker setler gibi birbirinden eşsiz modeller sizlere sunulmaktadır. Ayrıca müşteri memnuniyetini ön planda tutan Elizi ürün kimliği sistemiyle; ayar belgeleri ve üretim aşamalarına da ulaşabileceğiniz bilgileri de paylaşmaktadır.

Elizi Yalı Çapkını dizisinin sponsoru oldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi