SON DAKİKA | Mardin’de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı

Mardin’de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

2290 kez okundu.
SON DAKİKA |  Mardin’de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı

Mardin’de 'in Midyat ve  Ömerli  ilçeleri arasında valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan 47 AT 479 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Midyat Devlet Hastanesine sevk edildi.

 Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Fatma Kaya, Büşra Keleş, Kamuran Önen, Abdullah Macit, Yusuf Tunç ve Ruken Adam.

 Devrilen araca, 5 kişilik olmasına 11 kişinin bindirildiği iddia edildi. (MA)

02.01.2023 Basın Açıklaması

Mardin Valiliği

Basın Açıklaması

Mardin-Midyat Karayolu üzerinde 02.01.2023 tarihinde sabah saat 07.40 sıralarında Midyat istikametinden Mardin istikametine doğru seyir halinde olan içerisinde 11 kamu görevlisinin bulunduğu Ford marka aracın şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası meydana gelmiştir.

Yaşanan trafik kazasında 6 kamu görevlisi vefat etmiş, 5 kamu görevlisi ise yaralanmıştır. Yaralılar Mardin Eğitim ve Araştırma ile Midyat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Vefat eden kamu görevlilerine Allah’tan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir.

Kamoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

Mardin’de servis aracı devrildi: 6 ölü 5 yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
32 terörist etkisiz hale getirildi
32 terörist etkisiz hale getirildi