Loda Mobilya, 2023 koleksiyonlarını ilk defa IIFF İstanbul Mobilya Fuarı’nda tanıtıyor

Dünya mobilyasının önemli aktörlerinin buluşma noktası, Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı IIFF İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre merkezi ve İstanbul Fuar merkezinde toplam 28 salonda ziyaretçilere açıldı.

292 kez okundu.
Loda Mobilya, 2023 koleksiyonlarını ilk defa IIFF İstanbul Mobilya Fuarı’nda tanıtıyor

Dünya mobilyasının önemli aktörlerinin buluşma noktası, Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı IIFF İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre merkezi ve İstanbul Fuar merkezinde toplam 28 salonda ziyaretçilere açıldı. Loda Mobilya en yeni koleksiyonlarını ilk defa fuarda tanıtıyor.

Loda Mobilya; Türk mobilyasının tasarım ve üretim gücünü, kalitesini, müşteri odaklı hizmet anlayışını tüm dünyaya göstermek üzere IIFF İstanbul Mobilya Fuarı kapsamında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 3. Hall’de yerini aldı. Vega, Tulip ve Rita isimli en yeni koleksiyonları ile fuarda yer alan Loda Mobilya, evrensel tasarım anlayışıyla, fuarda hem yurt içi hem yurt dışı ziyaretçileriyle buluşuyor. Türk mobilyasının modern ve özgün yüzü Loda Mobilya, yurt içi yapılanmasının yanı sıra, gerçekleştirdiği katma değerli ihracat ve yurt dışında açtığı mağazalarla hızlı büyümesini sürdürüyor.

ABD mağazası ile yurt dışı yatırımları devam ediyor

Ortadoğu, Rusya, Afrika ve Avrupa’dan sonra ABD’ye de Türk mobilyasının gücünü gösteren Loda Mobilya, istikrarlı bir biçimde yurtdışında da büyümesini sürdürüyor. İhracat hedefini büyüten Loda, farklı ülke ve şehirlerde de yeni mağazalar açarak ülke ekonomisine sağladığı katkıyı artırmayı amaçlıyor.

Aynı zamanda MOSDER Başkan Yardımcısı görevini de yürüten, Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, fuarın Türk Mobilya sektörüne sağlayacağı katkıların önemine işaret ederek; “IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı’nda geçen yıl 3 milyar dolarlık iş bağlantısının temeli atıldı. İki fuarın da birleşimiyle geçen yıla göre ilginin daha yüksek olacağını öngörüyoruz. Özellikle yurtdışındaki alım heyetleri sektörümüzün büyümesine ciddi ivme kazandıracak. 2022 yılını 4,7 milyar dolarlık ihracatla kapatan mobilya sektörü, IIFF İstanbul Mobilya Fuarı’nın etkisiyle 2023 yılının tamamında 6,5 milyar dolarlık bir ihracat hedefine yönelik hızlı bir başlangıç yapacak. Şimdi sorumluluğumuz daha fazla. 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için, önemli markaları bir araya getiren bu büyük organizasyonlardan, fuarlardan olabildiğince yararlanmalı, üretim, tasarım ve rekabet gücümüzü öne çıkararak ilerlemeye ve ülke ekonomimize daha fazla katkıda bulunmaya devam etmeliyiz” dedi.

 

Loda Mobilya 2023 koleksiyonlarını ilk defa IIFF İstanbul Mobilya Fuarı’nda tanıtıyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi