İzmir'de duyma problemi yaşayan hastanın tedavi işlemleri sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Kınık ziyareti sırasında karşılaştığı ve ardından tedavi için evinden alınıp İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’ne getirilen Cemil Merttürk, kontroller için yeniden hastaneye gitti.

Özel Haber - 2024-05-05 11:30:06

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Kınık ziyaretinde tanıştığı duyma problemi yaşayan 86 yaşındaki Cemil Merttürk’ün İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’ndeki tedavi işlemleri sürüyor.

Cemil Merttürk, muayene için yeniden Eşrefpaşa Hastanesi’ne geldi. Merttürk’ü İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Uçar karşıladı. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Sabit Oğuz, Merttürk’ü muayene etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Yavuz Uçar, “Cemil amcamız geldiğinde tüm sağlık sorunları ile ilgili kontrolleri yapıldı. Özel işitme cihazı kullanıyor ama kulaklarında sorun vardı. İki kulakta da iltihap vardı. Sağ kulağı yaşa bağlı tamamen duymuyor ama diğer kulağında da olan kulak iltihabı tedavi ile oldukça geriledi. Tedaviye devam edecek ve 1-2 hafta sonra tekrar kontrolünü yapacağız. O kulağın da iyileşeceğine inanıyoruz.” dedi.

Cemil Merttürk ise tüm tedaviler için Başkan Cemil Tugay ve Eşrefpaşa Hastanesi’ne teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Günün Diğer Haberleri