Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan’ın İsmi Akçakale’de Yaşatılacak-(VİDEO)

Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan’ın İsmi Akçakale’de Yaşatılacak-(VİDEO)

Akçakale Belediyesi ev sahipliğinde Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen Münnever Özdemir ve Urfa Ahengi Grubu’nun konserinde bir konuşma yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Kararının aldık. Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan’ın ismini bir caddeye vereceğiz” dedi.

Şanlıurfa Haberleri - 2022-11-25 17:20:22 Bu içerik 815 kez okundu.

Suriye'nin kuzeyinden YPG/PKK'lı teröristlerce Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlenen roket-havanlı saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan'ın adı Akçakale’de yaşatılacak.

TRT Sanatçısı Münevver Özdemir ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi Grubu

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Akçakale Belediyesi tarafından düzenlenen müzik şöleninde konser verdi. Akçakale Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Niyazi Kocadağ, meclis üyeleri, öğretmenler ve vatandaşların katıldığı konsere Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da görüntülü telefon bağlantısı ile katıldı.

Öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Yalçınkaya şehit öğretmen Ayşenur Alkan’ı da anarak “Karkamış'ta şehit olan Ayşegül Alkan'ı rahmetle yad ediyoruz. Kararının aldık, bir caddeye ismini vereceğim. Ailesini de ziyaret edeceğim” dedi.

Başkan Yalçınkaya sanatçı Özdemir ve Urfa Ahengi Grubu’na da teşekkür etti.

Konserde sevilen türküler seslendirildi ve halaylar çekildi. Ardından katılımcılara çiğköfte ikram edilirken öğretmenlere de hediyeler verildi.  

Öte yandan Başkan Yalçınkaya’nın eşi Türkan Yalçınkaya, Sanatçı Özdemir’e günün anısına da hediye verdi.

DİĞER HABERLER
sanalbasin.com üyesidir