HAY-DER CUMA KONFERANSLARI

HAY-DER Hayırda Yarışanlar Derneği 2.Aralık.2016 Cuma günü Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ı misafir etmiş ve “İSLAM BİRLİĞİ” konferansını dinlemiştir.

950 kez okundu.
HAY-DER CUMA KONFERANSLARI

Açılış konuşmasını derneğin Genel Başkanı Makine Mühendisi nevzat laleli yaparak; “Derneğimiz henüz 5 yaşındadır ama ülkemizde her sahada ilkleri oynamaktadır. Mutlu insan için yapılması gerekenler, Sağlam aile için yapılması gerekenler ve Güçlü toplum için yapılması gerekenleri planlayarak bunların topluma ulaştırılmasını sağlamakta ve gücü yettiğince hayata geçirmeye çalışmaktadır. Bu günkü İSLAM BİRLİĞİ konferansı da Güçlü toplum için alınması gereken çok önemli çalışmadır” demiştir.

Konuşmasına; “Milletimizin evlatları… Anlatacağım İslam Birliği konusu sadece ülkemizin insanı değil bütün İslam âlemi hatta bütün insanlık için çok elzem çalışmadır. Çünkü Kapitalizm ile ülkemiz başta olmak üzere bütün İslam âlemi ve bütün insanlık sömürülmektedir” diyerek başlayan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Gelin hepimiz İslam Birliğini önce bütün kalbimizle ve sonra da fiilen isteyelim. Çünkü bu hamlemizi, ülkemizin bütün evlatları, İslam âlemi ve bütün insanlık beklemektedir” demiştir.

HAY-DER’in sohbet salonunda… 

Kapitalizmin sömürü aracı önce faizdir. Sonra milletin sırtına yüklenen haksız vergilerdir ve gittikçe artan dozlarda milleti ezen zamlardır. Hani bir dolar bir lira olacaktı? Bu gün 1 dolar 3 lirayı geçmiştir. Bu da göstermektedir ki ülkemizde kapitalist bir ekonomik sistem uygulanmaktadır.

Genel Başkanın Laleli’nin açılış konuşması… 

Bu sistemin bir başka özelliği onun ahlaksız olmasıdır. Büyük halk kitleleri gittikçe fakirleşirken, bir takım elit tabaka (ki bunların sayısı çok azdır) gittikçe daha zengin olmakta, gözü doymayan bu insanlar elindeki imkanları geliştirmek için rüşvete, yolsuzluğu, hortumlamaya başlamaktadırlar. Bir taraftan da kumarhaneler, zina haneler, içki haneler kurarak bunlarla insanları uyuşturmakta ve onların en kıymetli varlıkları ırz ve namuslarına el atmaktadırlar. Bu gün ülkemizde senin benim kızım bataklıklara düşürülmekte ve bir hayat onların kölesi olarak yaşamaktadırlar. Bunların sayısı da belki on birlerce Genel daireyi ve yüz binlerce kadın ve kızı bulmaktadır” demiştir.

Prof. Dr. Mustafa Kamalak konuşurken…

HAY-DER CUMA KONFERANSLARI
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Shenzhou-17 mürettebatı, dünyaya döndü
Shenzhou-17 mürettebatı, dünyaya döndü
IDF: Savaş uçakları, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah terör örgütüne ait hedefleri vurdu
IDF: Savaş uçakları, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah terör örgütüne ait hedefleri vurdu