İnce: “Ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım”

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmit’te halka seslendi.

127 kez okundu.
 İnce: “Ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım”

İnce, Türkiye’de siyasette bir ilk yaşandığını ileri sürerek, ?“Gençler seçim meydanlarına el koydu. Bir külüstür otobüs, bir telefonla, bu iktidarı da, bu muhalefeti de toptan göndereceğiz, toptan. Burada bir tane belediye çalışanı yok. Çünkü Memleket Partisinin belediyesi yok. Burası sosyal medyadan duyularak, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin ve bu ülkeye ne cumhur ne millet, tek yol memleket diyenlerin adresi.” ifadelerini kullandı.

“Huzur istiyoruz”

Gençlerin geleceği için güvence istediğini söyleyen İnce,? “Biz bu ülkede yaşama sevincini temsil ediyoruz. Huzur istiyoruz. 21 yıllık, bir Erdoğan var. Tarımı bitirdi. Eğitimin niteliğini bozdu. Merkez bankasının rezervlerini eritti. Gençleri yurtdışına kaçırdı. Sokakları Suriyelilerle doldurdu. Yargıyı çökertti. Yolsuzluklar arttı. Hırsızlıklar arttı.” dedi.

“PKK’lılar, FETÖ’cüler, Hizbullahçılar bana saldırıyor”

Alanı dolduranların “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganları atması üzerine bir süre bekleyen İnce şöyle devam etti:

“Bu günlerde farkında mısınız? PKK’lılar bana saldırıyor. Fetöcüler bana saldırıyor. Hizbullahçılar bana saldırıyor. Ne kadar terör örgütü varsa, Muharrem İnce ile ilgili montaj kasetler yapıyorlar. Montaj dekontlar yayınlıyorlar. Alıyorlar bir dekontu Muharrem İnce yazıyorlar. 10 milyon TL rüşvet göndermişler! Bunlar geri zekalı olduğu için, rüşvet bankadan mı? gönderilir. Pazar günü mü? Gönderilir.”

“Sorunları akılla, adaletle, ahlakla çözeceğiz”

İnce, sorunları akılla, adaletle ve ahlakla çözeceklerini dile getirerek, “Bakın bizim güvenliğimizi sağlayan polislerimiz, 3600 sizin istediğiniz gibi olmadı. Çözeceğiz hiç merak etmeyin. Uzman çavuşlar, kadro sorununuzu çözeceğiz. Motokuryeler, tehlikeli iş statüsünde değilsiniz. Sizin sorununuzu da çözeceğiz. Özel güvenlikçi arkadaşlarımız. Sizler de yeni bir meslektesiniz. Pek çok sorununuz var. Bunların hepsini çok kısa bir süre içinde çözeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Teröristlerin kökünü kazıyacağım”

“FETÖ’nün siyasi ayağı, benden başka hiçbiri bunun üstüne gidemez.” diyen İnce, “Erdoğan gidemez, FETÖ’nün eski ortağı. Kılıçdaroğlu gidemez, o da yeni ortağı. Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım onların.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

?

 İnce: “Ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu'nu tebrik etti
Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu'nu tebrik etti
CHP Genel Başkanı Özel, Manisa İl Başkanlığında partililerle buluştu
CHP Genel Başkanı Özel, Manisa İl Başkanlığında partililerle buluştu