Büyükşehir’in halk toplantısı gergin geçti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin “Herşey Sizin İçin” sloganıyla düzenlediği halk günü programı gergin ve tartışmalarla geçti.Vatandaşlar, toplantıda hizmet alamadıkları belirterek belediye’ye sitem etti.

807 kez okundu.
Büyükşehir’in halk toplantısı gergin geçti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin “Herşey Sizin İçin” sloganıyla başlattığı “Halk Günü” programı   Şair Nabi Kültür ve Sanat Merkezinde başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Genel Sekreter Abdulkadir Açar,Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin hazır bulunduğu toplantı gergin başladı.

Antep Belediyesine başvuracağız

Toplantıda söz alan Şanlıurfa Mermerciler Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Aktaş, sitede yol,su ve kanalizasyon sorunun halen devam ettiğini söyledi.Aktaş, “Belediye bizim dükkanlarımızı zorla alarak bizi  Mermerciler Sitesine taşımıştır.Buna rağmen siteye 1,5 yıldır hizmet getirmiyor.  Bizim her bir dükkanımızda 20 tane eleman çalışıyor.Sitede artık çalışamaz duruma geldik.Biz şuan nefes alamıyoruz.Eğer büyükşehir Belediyesi sorunlarımızı çözmezse biz Antep Büyükşehir Belediyesine müracaat edeceğiz.Bizim belediye görevini yapmıyor.Sadece medyada boy gösterisi yapılıyor.Onun dışında asli görevlerini yapmıyor” diye sitem etti.

Bu sırada söz alan Genel Sekreter Abdulkadir Açar,Büyükşehir Belediyesinin son 1 yılda yaptığı hizmetlerin son on yıla denk olduğunu söyledi.Açar, “Fakat eksiğimiz var.Biz bunun farkındayız.Sorunların çözümü için de gerekenleri yapacağız” dedi.

Daha sonra söz alan Mehmet Çiftçi isimli vatandaş ise, Ahmet Yesevi Mahallesinde çamurdan dolayı yürüyemez hale geldiklerini ifade ederek belediyeye sitem etti. Toplantıda vatandaşların talepleri  ve sorunları tek tek not alındı.

 

ŞANLIURFA (RUHA AJANS)

Şanlıurfa Mermerciler Büyükşehir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
32 terörist etkisiz hale getirildi
32 terörist etkisiz hale getirildi