Viranşehir Belediyesi'nden İlaçlama açıklaması

Viranşehir'de yaşayanlar, son günlerde artan sıcaklarla birlikte sivrisinek ve haşere yoğunluğundan şikayetçi.

2345 kez okundu.
Viranşehir Belediyesi'nden İlaçlama açıklaması

Viranşehir'de yaşayanlar, son günlerde artan sıcaklarla birlikte sivrisinek ve haşere yoğunluğundan şikayetçi. Belediyenin normalde yılın 12. ayında yapması gereken ilaçlama ihalesinin yapılmaması nedeniyle, ilaçlama çalışmaları henüz gerçekleştirilemedi.

Önceki yönetimin ilaçlama ihalesini yapmaması, bu yıl ilaçlamanın gecikmesine neden oldu ve şehirde sinek, sivrisinek ve haşere problemlerinin artmasına yol açtı. Ancak, Viranşehir Belediyesi tarafından ilaçlama süreci başlatıldı ve en kısa sürede ilaçlama çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

Viranşehir Belediye Başkanı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların sağlığını önemsediklerini ve bu sorunu en kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

Yapılan yazılı açıklamada;”Duyuru; Viranşehir Halkımızın Bilgisine.

Sıcakların artması üzerine son günlerde şehrimizde sivrisinek ve haşere yoğunluğu görülmektedir. Bu konuda yurttaşlarımızdan da sık sık şikâyetler alıyoruz. Normal şartlar altında ilaçlama ihalesi 12. Ayda (aralık) yapılması gerekirdi. Akabinde şubat ayında ise ilaçlamaya başlanılmalıydı.

Ancak daha önceki yönetimin ilaçlama ihalesini yapmamasından kaynaklı olarak, bu yıl ilaçlama çalışmasını henüz gerçekleştiremediğimizi büyük üzüntüyle belirtmek isteriz. Bu sebeple sinek, sivrisinek ve haşere sıkıntısı yaşanmaktadır.

Belediyemiz tarafından ilaçlama süreci başlatılmış olup, en kısa sürede ilaçlama çalışmalarına başlanacaktır.

Ayrıca Belediye ekiplerimiz sivrisinek ve karasineklerin üreme alanlarındaki larva mücadelesini etkin bir şekilde sürdürmektedir.

Tüm halkımıza saygıyla duyrulur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak açıklama yapıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile ortak açıklama yapıyor
Sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret
Sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret