Massey Ferguson Biçerdöver Müşteri Günleri Şanlıurfa’da yapıldı

AGCO’nun dünya markası olan Massey Ferguson, Türkiye genelinde 13 farklı şehirde gerçekleştireceği etkinliklere başladı. Biçerdöver müteahhitleri, potansiyel müşteriler ve çiftçilerden oluşan katılımcılara, “AGCO-Massey Ferguson markaları, biçerdöver ürün gamı ve özellikleri, hasat sezonunda karşılaşılan genel sorunlar, MF biçerdöverlere has özellikler” hakkında bilgi verildi. Katılımcılarında soru-görüş ve yorumlarının karşılıklı olarak paylaşıldığı programda, soruların cevaplanmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile program tamamlandı.

2215 kez okundu.
Massey Ferguson Biçerdöver Müşteri Günleri Şanlıurfa’da yapıldı

Verimi artırmak için biçerdöveri iyi tanımak şart

 

AGCO Hasat Makinaları Satış Müdürü Tuncay Çavuşoğlu etkinlikle ilgili “Massey Ferguson, 2017 yılında biçerdöver müşterileri, çiftçileri ile bir araya geliyor. Bu kapsamda Şanlıurfa’da gerçekleştirdiğimiz etkinlikte bölge bayimiz ve çiftçilerle bir araya gelerek hasat sezonunda karşılaşılan sorunları, dane kaybı, yakıt sarfiyatı, iklim şartları, ürün çeşitliliği konusunda katılımcılara detaylı bilgi vererek anlattık” dedi. Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti “Toplam 13 şehirde etkinliklerin tamamlanmasıyla yaklaşık 700 kişiye ulaşılmış olacak. Ürünlerimizi doğru tanıtmak için bu çalışmalara çok önem veriyoruz ve önümüzdeki yıllarda bu etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

 

Çiftçilere hizmetlerimiz sürecek

İlginin yoğun olmasından dolayı memnun olduklarını aktaran AGCO Pazarlama Uzmanı Serdar Eral ise “Çok verimli toplantılar yapıyoruz. Buraya gelen çiftçilerimiz yeni makineleri yakından tanıma fırsatını elde ederek, tarımdaki son gelişmeler hakkında bilgi ediniyor” dedi.

 

Ayrıca “Toplantıya katılan çiftçiler ise yeni nesil biçerdöver kullanan üreticilerin daha yüksek verim aldığını söyledi”. Tarımda teknolojiyi iyi kullanan çiftçilerin kazançlı çıktığını söyleyen Eral şunları belirtti “Verim artışı için teknolojiyi kullanmak şart. Bizler, çiftçilerimizi bu doğrultuda yönlendirmeye çalışıyoruz. Teknolojiye ayak uyduran üreticilerimiz bunun faydasını gördüğünü belirtiyorlar” dedi.

 

Massey Ferguson marka Biçerdöver’in öne çıkan özellikleri: Harmanlama sisteminin bir parçası olan MCS sisteminin kullanılması ve pratik şekilde devreden çıkarılması, batör devrinin düşürülmesi ile özellikle mısır da % kırık oranı az dane/yüksek randıman, ekonomik yakıt sarfiyatı.

 

 

AGCO hakkında:

AGCO, tarımsal ekipman tasarımı, üretimi ve dağıtımında dünyanın ileri gelen kuruluşlarındandır. Traktörden biçerdövere, balya makinelerinden ilaçlama makinelerine, yem makinelerinden hububat depolama ve protein üretim sistemlerine, ekim ve sürüm makineleri ve yedek parçalarına kadar geniş kapsamlı ürün yelpazesiyle daha üretken bir tarımı destekler. AGCO ürünleri beş ana markayla satışa sunulmaktadır: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® ve Valtra® markaları 140’tan fazla ülkedeki yaklaşık 3.100 bağımsız bayi ve distribütör üzerinden küresel satıştadır. 1990 yılında kurulan ve merkezi ABD’nin Georgia eyaletinde (Duluth) bulunan AGCO 9,7 milyar dolar net satış rakamına sahiptir. Ayrıntılı bilgi için http://www.AGCOcorp.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Firma bilgi, haber ve etkinlik duyuruları için lütfen bizi Twitter’da takip edin: @AGCOCorp. Twitter üzerinden finans haberlerimiz içinse, #AGCOIR hashtag’ini izleyebilirsiniz.

 

AGCO: 25 yıllık kimlik, yüzlerce yıllık tarih

 

Massey Ferguson Biçerdöver Müşteri Günleri Şanlıurfa’da yapıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs tutuklandı
32 terörist etkisiz hale getirildi
32 terörist etkisiz hale getirildi