İstanbul’da Karsu rüzgarı

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini bir arada yaşatmaya odaklanan YBY Woods, şarkıcı Karsu’yu aynı sezonda ikinci kez İstanbul’un en büyük sahnesinde ağırladı.

91 kez okundu.
İstanbul’da Karsu rüzgarı

Sesi, piyano performansı, orkestrası ve şarkılarıyla konser alanını dolduran 8 bin hayranının beğenisini kazanan Karsu; esprileri ile kahkaha tufanı estirdi. Konser sonrası gerçekleşen After Party ise eğlenceyi maksimuma taşıdı.

Neredesin Sen, İtiraf, Sonunda, Büyük, Sanane, Do You Want It? ve Until I Do gibi hit şarkılarını seslendiren Karsu, sahneden hayranlarıyla da sık sık sohbet etti. İngilizce ve Türkçe repertuarından parçalarının yanı sıra Jest Oldu, Misket, Kibar Yarim Esmerim, Rakkas, Hadi Bakalım, Antep’in Hamamları ve Konyalım şarkılarını da söyleyen Karsu’ya müzikseverler coşkuyla eşlik etti, cep telefonları ışıkları ile gece aydınlandı.

Sahneye göz kamaştıran kostümüyle çıkan ünlü sanatçı; dansları, piyano performansı, yüksek enerjisi ve güçlü sesiyle YBY Woods konser alanını dolduran 8 bin müziksevere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kapılarını 15.00’te açan YBY Woods konser öncesi etkinlikler ve sonrasında After Party ile eğlenceli bir güne imza attı.

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı

İstanbul’da Karsu rüzgarı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Meloni, Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi
Meloni, Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi
116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası tercih başvuruları başladı
116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası tercih başvuruları başladı