Gülpınar: "Yolsuzluk ve İsraf İhbar Hattı" Kuracağız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, özel bir mekanda ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

1035 kez okundu.
Gülpınar:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, özel bir mekanda ulusal ve yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeniden Refah Partisi adayı Gülpınar, Urfa'da görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek halkın beklentilerine ve vaatlerine dair çarpıcı sözler sarf etti.

Gülpınar, "Halk ne istiyorsa biz onu yapacağız, onların yaptığı yanlışlıkları biz yapmayacağız" diyerek halkın yanında olduklarını vurguladı. "Makam istenmez, makam verilir" diyen Gülpınar, Urfa'nın öz evlatları olarak verdikleri sözleri tutacaklarını belirtti.

Adaylık sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Gülpınar, "Biz kimsenin arka bahçesi değiliz, halkın adayıyız. Bu seçimi kazanacağız" ifadelerini kullandı. Halkın teveccühüne ve değişim isteğine dikkat çeken Gülpınar, partilerine büyük bir ilginin olduğunu ve önümüzdeki günlerde daha fazla katılım beklediklerini söyledi.

Seçim güvenliği konusunda da önlemler aldıklarını belirten Gülpınar, "Elektrikler kesilsede bizim halkla kesintimiz olmuyor. Önemli olan halkla aramızdaki kesintilerin olmaması" dedi. Gençlerin önemine vurgu yaparak, Urfa'daki genç nüfusa daha fazla sahip çıkacaklarını belirten Gülpınar, belediye işçi alımlarında ehliyet ve liyakate önem vereceklerini dile getirdi.

Öte yandan, Gülpınar, belediyenin şeffaflığı için önemli adımlar atacaklarını belirtti. Gülpınar, "Biz gelirken devraldığımız borç ne kadar, şimdi ne kadar? 30 Mart'a kadar olan borç ne kadar?" sorularına yanıt aradı. Ayrıca, belediye gelir-gider ve harcama kalemlerinin kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini vurguladı.

"Yolsuzluk ve İsraf İhbar Hattı" Kuracağız 

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, seçim sürecinde önemli bir adım atarak yolsuzluk ve israfı önlemek amacıyla bir "Yolsuzluk ve İsraf İhbar Hattı" kuracaklarını duyurdu. Gülpınar, Urfa'nın geleceği için şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ve bu hattın, halkın doğrudan katılımıyla belediye yönetimine olumlu bir katkı sağlayacağını belirtti.

 Gülpınar, belediye yönetiminde şeffaflığın ve hesap verebilirliğin önemine vurgu yaparak, "Biz geldiğimizde 'Yolsuzluk ve İsraf İhbar Hattı' kuracağız" dedi. Bu hattın, halkın belediye yönetimine güven duymasını sağlayacağını ifade eden Gülpınar, halkın doğrudan ihbar ve önerilerde bulunabileceği bir mekanizma oluşturacaklarını söyledi.

Gülpınar, "Şanlıurfa'nın kaynaklarını doğru ve etkin kullanarak, israfın önüne geçmek istiyoruz. Bu ihbar hattı, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olacak" şeklinde konuştu. Ayrıca, belediyenin harcamalarıyla ilgili şeffaflık sağlayacaklarını belirten Gülpınar, halkın merak ettiği konularda detaylı bilgilendirmeler yapacaklarını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
Blinken: Gazetecilere ve bağımsız medyaya desteğimiz sarsılmaz
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i öncesinde toplantı düzenlendi