Ak Partili Sertaç Kaya'dan Nihat Çiftçi'ye Ahlaklı Belediyecilik Dersi

Ak Parti Karaköprü Belediye Meclis üyesi adayı Sertaç Kaya, Yeniden Refah Partisi (YRP) Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi'nin bir etkinlikle ilgili paylaşımına sert bir şekilde tepki gösterdi.

1531 kez okundu.
Ak Partili Sertaç Kaya'dan Nihat Çiftçi'ye Ahlaklı Belediyecilik Dersi

Ak Parti Karaköprü Belediye Meclis üyesi adayı Sertaç Kaya'dan Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi'ye Ahlaki Tepki: "Etik Değil"


Karaköprü'de seçim atmosferi gerginleşiyor. Ak Parti Karaköprü Belediye Meclis üyesi adayı Sertaç Kaya, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımına sert bir tepki gösterdi.

Çiftçi'nin katıldığı bir barış yemeğine dair paylaşımı, Kaya'nın itirazıyla karşılandı. Çiftçi'nin, Güllübağ Mahallesi'nde düzenlenen vatandaş buluşmasına ilişkin sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "YRP Karaköprü Belediye Meclis Üyesi adayımız Abdülkadir Gümüş tarafından düzenlenen vatandaş buluşmasına katıldık. Katılım gösteren tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Gelen vatandaşlara yapacağımız projeleri anlatarak desteklerini talep ettik." ifadeleri yer aldı.

Ancak, aynı etkinliğe katılan Ak Parti Karaköprü Belediye Meclis üyesi adayı Sertaç Kaya, Çiftçi'nin paylaşımına sert bir dille yanıt verdi. Kaya, Çiftçi'yi etik olmayan bir tutumla suçladı ve şu ifadeleri kullandı: "Sayın Başkan, orada yapılan toplantı bir kan davası barışı için yapılan bir aile toplantısıydı. Bizim bilgimiz dışında sizin dahil edildiğiniz bir toplantıyı, şahsınıza yapılmış bir toplantı gibi paylaşmanız etik değildir."

Bu tepkinin ardından Sertaç Kaya, Çiftçi'nin paylaşımını alıntılayarak tepkisini sürdürdü. Bunun üzerine Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, düzeltme yaparak şu açıklamayı yaptı: "Büyük Çömlekçi Mahallesi'nde düzenlenen Barış yemeği davetine icabet ettik. İki aile arasındaki husumetin son bulmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederim."

Seçim atmosferinde gerginliklerin arttığı Karaköprü'de, parti temsilcileri arasındaki bu diyalog, ahlaklı belediyecilik anlayışı ve etik değerlerin vurgulanması açısından dikkat çekti. Karaköprü halkı, 31 Mart seçimlerinde hangi parti ve adayın bu değerlere daha fazla önem verdiğine karar verecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
YENİLEME - TÜİK-Tüketici fiyatlarında yıllık artış Nisan'da 69,80'e yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Tüketici fiyatlarında yıllık artış Nisan'da 69,80'e yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Yurt içi üretici fiyatları Nisan'da yıllık yüzde 55,66 yükseldi
YENİLEME - TÜİK-Yurt içi üretici fiyatları Nisan'da yıllık yüzde 55,66 yükseldi